Navštíveno 3052x

Lidi hele hodili by se mi tyto kompa
[ Link ] k oválům hertz dcx 690?Jo a ještě se chci zeptat,jsem asi natvrdlej,ale kompa jsem ještě nikdy neměl. Ta vyhybka či co , je jen na výšky nebo jak se to zapojuje? bude to jen na radiu.
Jo a ještě,máte někdo zkušenost s dáváním 16cm komp do dveří ve Felicii? stačí kouit mdfky a nahoře je jen přiříznout a přišroubovat dovnitř?
Ad 1) ty kompa budou prostě kvalitativně stejný. Ovály jen víc basujou kvůli větší ploše membrány. Hodí se k sobě. V balení budeš mít čtyři krabičky - dvě pro středobasy a dvě pro vejšky - je to na nich napsaný, neboj, nespleteš to.
Ad 2) instalaci nepodceňuj, je to důležitý, ikdyž máš low-end repro. Kup si 2m2 tecsoundu a porádně ty dveře nejdřív vytlum, ikdyž je to jen na rádio, vyplatí se to. Jinak to bude trochu bastlení, ale neni to složitý tam ty šestnáctky nacpat. Hodně zdaru.
Díky moc za rady. A co kdybych koupil dsk 130 místo 16?je mezi nima velkej rozdíl?
Budeš mít míň práce, ale 130ky nikdy nezahrajou tak nízko jako ty 160ky. Je ale fakt, že z rádia ty 160ky moc nenakrmíš, takže je to asi jedno. O basy máš postaráno ze zadních oválů. Pokud uvažuješ, že bys sestavu někdy doplnil o zesilovač, určitě kup 160ky, ale jestli ne, tak ti ty 130ky budou stačit. Taky mám 130ky a na kvalitku stačí.
na zesik určitě ne. o basy se mi postará gz 500wrms. takže tam dám 130