Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > PROBLEM ///701

o Navštíveno 3208x o
o 22.12.2010, 10:41 | pepe689
Pánové,řeším jeden závažný problém s procesorem.
Mám 701 ,zhruba po 30-40 minutách hraní ,vypadává pravá strana ,někdy hraje ,někdy nehraje .
Po přepojení na vystupy na procesoru určené pro středy problém ten samý.Opět P strana.
Takže prozkoušeno toto :
výměna cinchu -za 4 různé-nepomohlo problém trvá
prohození zesilovače-problém trvá
zapojení solo na jednotku -problém trvá

Při zapůjčení jiného procesoru -problém odstraněn.
Procesor odeslán na ZO do SK -resumé s procesorem nic není .
Je někdo schopný mě vysvětlit kde je chyba????

Jo a ještě pár drobností : původní procesor lehké šumení ve vyškách --někdy jakoby si dělal co chtěl.

Prosím napadá Vás někoho něco :

o 22.12.2010, 10:48 | pepe689 | Upraveno: 2010-12-22 11:53:22
a ještě dodatek pokud se přehodí výstup P z procesoru na L stranu zesilovače - dělá to to samé ,ale na strane opacne
Uprimne me nebavi provolat 700kc poslat neco do SR za 300 ,aby byl efekt 0.
U nas /// s SK vyrobky samo nechce nic mit spolecneho to plne chapu ,ale nechapu jednu vec ,videlo to par lidi ,evidentne to dela procesor -a vyjadreni SK /// je,že procesor je v poradku .
o 22.12.2010, 10:52 | pepe689
jo jeste podotknu zapojeno pres ruxe a 3 samostatne jednotky s optikou u meho procesoru to zlobi u jineho ne -takze bych vyloucil i jednotku ,take vylucuji opt.vstupy a tez jsem vyloucil i analogové vstupy.
Vse prozkouseno na mem proceru to blbne na jinem NE .
o 22.12.2010, 10:57 | pepe689
Pro upresneni typy cinchu :
Basic extrem,RF -white wolf,pak obycejne Carpower
opt.kabely -Alpine
o 22.12.2010, 14:00 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
a mimo zarucni oprava v CZ nevyjde levneji?
o 22.12.2010, 20:17 | cendler
a co chlazení, nepřehřívá se ti, zkus procík vyndat ven nebo mu dej někde prostor, aby mohl dýchat
o 23.12.2010, 00:02 | pepe689
no vzhledem k ohlasum na ICQ asi nebude neco nekde v poradku prehrivani je totalni blbost .
Proste pockame az prijde a tipnu si na 1000% ze to bude delat to samy .
o 23.12.2010, 08:12 | Cenda
zhruba to same jsem mel taky.
Bohuzel jsem uz zapomnel, cim to bylo - mozna by to mohl vedet Navara, ten to snad resil taky.
o 23.12.2010, 09:03 | pepe689
takze procak dorazil po 5-10 minutach ten samy , problem,s udivem konstatuji ,ze servis man co ten procesor rozebiral byl carodej ,nikd eneposkkozene sroubky a tak ,nevim co si o tom mam myslet .
o 23.12.2010, 09:05 | pepe689
a vec dalsi ,kterou jsem sem zamerne nepsal pod opticke vystupy jsem dal papirky,ktera jsou tam do ted ,takze muj nazor na servis /// je takovy nikdo s tim nic nedelal ,a jen se to prehodilo ,tudiz posilam zpet .
o 23.12.2010, 09:19 | Vasekkch
Mám jednu 701 na prodej kdyby něco :))
o 24.12.2010, 07:03 | 137 | Upraveno: 2010-12-24 08:04:00
...z tohto vsetkeho je pravda len to, ze v tomto smutnom pripade zlyhal servis a okrem tvojej boliestky sme poskodeni aj my ako firma(importer), kedze sme tomu servisu za ukony(opravu procesora) zaplatili...cele to pre nich bude mat este inu dohru ako vyplakavanie na fore i ked pravdupovediac zverejnenim niektorych veci to uspesne maris, co si asi neuvedomujes vo svojom kriziackom tazeni...

...kto ma na SK a CZ forach pozna, vie ze sa neskryvam za nicky a dost ludom som sa snazil pomoct - rovnako ako tebe...zverejnenim korespondencie si ale cely problem(ktory riesim a snazim sa ti pomoct - to vies lebo sme si volali) preniesol do osobnej roviny a do roviny ohovarania, co je za hranicou, ktoru ja osobne(nie firma pre ktoru robim) akceptujem ako serioznu...vsetko co je vyssie napisane je pravda zalozena na podkladoch ktore mam...

...k ostatnemu...povedal si "A" ale nepovedal si "B"...ak teda je niekto ochotny si vypocut aj "B" tak to sem dam po sviatkoch....nebudem Vam ich zneprijemnovat...alebo to mozno pepe dovtedy vyriesi rozumnejsie v co dufam...

...vsetkym priaznivcom autohifi prajem pokojne, prijemne a tiche sviatky...

Palo Serbin(137)
o 24.12.2010, 13:13 | Cenda
Pepiku, když už sem tu korespondenci dáváš, měl by jsi dávat i svůj text. Osobně si myslim, že tohle celé je zbytečný a zbytečně to tady hrotíš.

Mám takovej dojem, že v mým procáku tenkrát někde vznikl studeňák a šel dost blbě odhalit. Ona to byla nemoc PXA 700/701 (i když to údajně novější procáky dělat neměly).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3081 sekund.