Navštíveno 2743x

Potřebuju poradit jak se nastavuje asi tak subwoofer a radio. Mám GZ radioactive 500wrms (uzavřenka 25litrů)
Zesik tedka crunch GTR 620.2.
Na radiu si dávám bass -6db,mid +2,treble +3.
na suba lowpas na půlku a bassboost na půl gain na max.
tedka mi řeknete že je všechno špatně že jo?:o) poradte pls jak se to nastavuje. Mám rád spíš hlubší ostrý bass než dunění a tlaky.
já bych radši laicky a podle vašich rad zkušených.
zesilovac nalad tak jak je to popsane,pote uz dle sveho ucha jak mas rad vysky,vyvazeni apod..
no já ale potřebuju poradit ty lowpass a bassboost jak se to nastavuje optimálně pro suba. i s nastavením třeba basu na radiu. jeslti je lepší přidat bass na radiu a ubrat na zesiku nebo obráceně. atd.
Nastav si na rádiu vše na nulu a podle toho dolaď zesik. Na zesiku bassboost na nulu a reguluj hlasitost pouze přes gain. Lowpas neboli LPF dej nanejvýš na 80Hz. Jestli budeš mít gain na max a bude to hrát málo, máš buď mizerný rádio, nebo slabej zes. Každopádně bassboost a podobný kraviny vynech. Ekvalizér v rádiu je pouze na doladění velmi jemné podle vlastního ucha a účinnosti měničů.
aha takže bass boost vůbec nedávat,to jsem nevěděl.

23.12.2010, 10:06 |
rgf rozhodne ne gain ne na max
gain neni dobre davat uplne na max kvuli kontrole menice i samotnemu zesilovaci,co se tyka bassboostu ten klidne muzes trochu nastavit,ale s rozumem.
aha tak kolik myslíte to lpf nastavit v rozmezí?