Navštíveno 4894x

Chlapi jak se oddělává tapec ve dveřích u Feldy? páčka a tak? vše je vycvakávací? nechci si nic urvat

28.12.2010, 17:31 |
dolph krytku madla odcvakneš pod ní jsou dva šrouby, krytka na klice stahování okna jde sundat pod tím je další šroubek, pak co si tak vzpominam se musi sundat kumka co je na štelungu od zrcátka, tam povolíš tu matku a povolíš šroub co je podtím, potom je ještě jeden šroub pod opěrkou ruky na dveřích, odmontuješ "čudlík" na zamykání dveří a tapec celý oderveš. Semtam se mi tam nějaká packa ulomila ale to nevadí a kdyby jo tak nová cvakací packa stojí cca korunu.

28.12.2010, 17:52 |
Vydra | Upraveno: 2010-12-28 18:52:56
je to presne ako píše dolph. A najlepšie je dopredu si kúpiť do zásoby tie zacvakavacie čudlíky, vždy sa ti nejaký ulomí. Neviem, či si to ešte dobre pamätám, ale boli dva typy. Jeden z nich omnoho pevnejší, tak je lepšie použiť ten.
Inak OT - hneď vedľa tu máš tému, kde opisuješ, že si práve dokončil svoju inštaláciu vo felde. Ako si tlmil predné dvere a osádzal reproduktory?
tam je gumovej koberec to vím,protože kamarád mi před rokem spravoval okýnko. tak jsem to viděl. no repra jsem dával na mdfkdy přidělané na plast.

28.12.2010, 19:54 |
Vydra No tak tu ti poradím len jedno. Pekne tapec dole, dvere vytlmiť, najlepšie aj dokonale uzavrieť, MDF krúžky osadiť priamo na plech.
Felda je ideálne auto na takéto hranie sa. Všetko sa dá ľahko rozobrať aj poskladať, takisto sa dá kopec vecí zohnať za pár korún, ak niečo náhodou poškodíš.

28.12.2010, 20:11 |
dolph tak tak.. přesně jak píše Vydra