Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kam se zesíkem

o Navštíveno 3072x o
o 30.12.2010, 15:29 | johny1986
Ahoj, chtěl bych se zeptat, kam by se dal umístit autozesilovač pro přední reproduktory do škody octavia 1. Nechce se mi ho dávat za zadní sedadla když vzadu ani repro nebude. Řešil to tu někdo ? Někde jsem našel, dát to pod sedadlo spolujezdce resp. řidiče, ale to se mi nezdá moc dobrý (kvůli vodě z bot atd.) Druhý dotaz : Jaký je reálný výkon autorádia s přehnaným výkonem 4 x 50 w ? (Pioneer 4200SD).

o 30.12.2010, 15:35 | Djturtle
Když nechceš pod sedačku, třeba by šel přidělat zespodu kastlíku. Nebo pokud je malej, tak ho úplně zazdít za palubovkkou. Co se týká toho výkonu, tak 50w nemá ani omylem. SInusovej výkon bude podle mě maximálně poloviční, tzn. 20-25W.
o 30.12.2010, 19:31 | bassmistrkuca 8
standartne ma radio cca 14w x4
o 30.12.2010, 23:21 | Ravo
nějákej malej dvoukanál by šel naimplementovat za ovládání climatronicu, místa je tam všude celkem dost.

Ale stejně doporučuju zadní boční kapsu - nahodit 4kanál a do kufru nějáký fajn SW (třeba vylaminovat ozvučnici do té druhé kapsy)
o 31.12.2010, 09:56 | johny1986
Ok u toho climatronicu to není špatný. Asi by se tam vešel nějakej malej dvoukanál. Budu s ním budit repro Kicx GFQ 6.2 [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3329 sekund.