Navštíveno 4090x

Zdrawim wsechny priznivce car hifi.Potrebuji poradit ohledne sestavy se kterou si nevym rady.Uvazuji o:hifo zx 12 dual na zes hifo bx 6000d plus 2f cap.Nebo gzub 3800 na emphaser ea 13000spl.Jde my predewsim o tlak.Co na tom bude lepe ohledne odberu?Diky moc za rady
"Cejtíš se bejt hrozně kchůl?"
Chtel bych jen poradit nic wic
Tady Ti rozhodně kap nepomůže. :-D Když už tak novou baterku. A když máš vybranej takovej aparát, proč řešíš zrovna odběr? Bladzej - dobře TY :-D
2 flicek: Bladzej ti asi taktne naznacuje, ze pises jako prase :-)
No tak pisu jako prase ale je to nejpohodlnejsi

31.12.2010, 22:39 |
el.barto | Upraveno: 2010-12-31 23:41:48
ten hifonics sub je na tlaky spatnej,hraje sice pekne,ale moc nevydrzi a hned se spali a obzvast na bxi6000d:-),takze jednoznacne GZUB,navic je to 15ka takze vetsi plocha na tlak...akorat impedance 2x3,6ohmu,takze zapojit na 1,8-nedostanes z tech zesiku to nejvetsi:-) a jestli chces jit na soutez,budes ztracet uzavrenym BP,ale jestli ne,tak se tim nezabyvej,protoze tenhle sub umi rozhejbat plechy na aute:-))
a ty zesiky-vykonove je to skoro stejny a oba to jsou dobry zesiky,akorat Emphaser umi tlacit v pohode i v 18V a ma pak o 2kw vic a vim ze ten Emphaser umi tlacit i v 0,5ohmu.ale rekl bych ze ten Hifo to asi zvladne taky,takze tady asi zalezi co budes chtit vic:-)kazdopadne na oba musis dat 50ku kabel..
ten kapacitor-jak pise mcdodo je zbytecnej,radsi porid nejakou lepsi baterku
ale jestli chces neco co bude malo zrat tak ten hifo sub neni narocnej a ten zes nebude potrebovat moc stavy na to ho rozhybat:-))
flicek: spis je to napotlamě... co je pohodlné na tom psát W místo V a hlavně ty Y,I... moje nervy
el.barto:takze myslis ze ten gzub 3800 a emphaser 13000spl je ok wolba?jinak diky moc za radu...a na soutez se nechystam
Spíš se zamysli, zda-li chceš využít potencionál toho, co si hodláš koupit. Ono koupí komponentů to nekončí. V tvém případě tě čeká investice do pořádné napájecí kabeláže, baterky, tlumení, apod. V případě, že do toho nejsi ochoten těch dalších cca 15t vrazit, vykašli se na všechno, co jsi tu napsal a kup něco, co není tak žravé.
Dobra,ale jinak je to i tak jak pise Revilo:-)a ty to budes kupovat novy,nebo jak?
S tim jsem tak nejak pocital,ale je prawda ze neco min zrawyho by bylo lepsi.A co teda ten hifo dual box a nejakej zes co by z neho dostal max ale nemel tak mega odber co treba sinus live 3000?
:-)jaaaaj hlavne ne SL 3000 a na ten hifonisc,hele zesiky vybiras pekny,ale ty suby,krome toho GZ jsou pro ty zesy slaby,na ten dual box ti bude stacit SL1500,abys ho neznicil a vsechny ty zesiky potrebujou dost stavy...
treba tenhle sub je za super cenu 235Euro a neco vydrzi
[ Link ] a k tomu ten i xion 280.2,takze kdyz to zapojis 1x2ohmy 1400W,tak mas dobrej zesik,super zvuk i basy a porad to bude i pres spotrebu docela v pohode
Jakou máš vůbec představu o ceně za ten monoblok? Možná bych něco měl.. :-)
Tak zřejmě jsem už wybral něco úplně jiného :-):ESX Quantum QXB1001 a k němu ESX Vision VE1800.1.Myslíte že je to dobrá wolba?Našel jsem nějakou německou recenzi we které ten sub solidně chwálili,a k němu tenhle zes by mohl být super wolba.Nemáte někdo s tímto zkušenost?A co myslíte se spotřebou?,určitě bude třeba nějaká dobrá baterie.
Nechápu význam tohoto příspěvku. Napiš někumu z prodejců a nech si poradit od zkušenějších. Za mě Wattman - www.ahw.cz Chceš pořád nějakou radu, ale ani jeden z dotyčných neví, jakou máš představu o ceně, což je odrazový můstek pro výběr komponent, nemyslíš?
Ok takže chtěl bych něco co solidně zahraje co se týče kwality,ale dokáže i slušně zatlačit.Limit mám kolem 30-40tis se wším wšudy.Baterie w autě bude třeba určitě taky nowá(ta nynější už toho má hodně za sebou.
kwality? tak to asi bude těžký..
je ti 12 let nebo ještě míň? nebo jseš retard? Jinak si nedovedu vysvětlit ten tvůj styl..
s tou ESX sestavou budes urcite spokojenej
Tak už mám objednáno nového Hifonicse zli 12 dual a k němu Crunch GTX 3000d,2F Hifonics kapacitor a new batery Hollywod spv 45.Zvítězil u mě zřejmě nejvíc design,ale taky jsem ho na vlastní uši slyšel na sinusu a live 1500 a bylo to hodně slušný!Jinak děkuji všem za cenné rady :-)
Ah, těď už sem napíšu normálně slušně, když jsi už taky normální.
Škoda že tu bednu solidně nenakrmíš, to bys pak čučel. 1500W na 2ohmy z toho zesiku nevymáčkneš, když je rád, že dá aspoň 1500 na 1ohm. Hifo snese víc než 1.5kW ;) Samo kvalitní napájení je základ. Baterka, kabely.
Sinus live- sračka co nemá kontrlou a zkresluje :)
No doufám že to pro Hifo nebude moc málo.Ale hlavně doufám že moje touha po tom bejt někde slyšet bude splněna.:-)