Navštíveno 3763x

Pánové mám dotaz, na kolik by mohla vyjít výroba domečků na repro, který by byl umístěný v pátých dveřích, tak aby při otevření hrálo repro ven. Bylo by to u felicie.
Nikdo není schopný mi poradit? Jde spíš o to, kolik by stála výroba, pokud by to někdo dělal.
Doma podle toho jak si to nakoupíš a když si to budeš nechávat dělat to řeknou firmy:)
Něco takovýho????

JJ něco podobného akorát budou natočené. Jde mi spí o to, kolik by si za udělání někdo řekl.

06.01.2011, 21:25 |
Komba Já bych si na to možná troufl,kdybych měl čas...nejsem sice profi hifi laminář,ale pár domečku jsem udělal a drží :) ...
Komba: Jde mi spíš o kalkulaci ceny. Kdyby jsi to dělal, kolik by jsi za to chtěl?

07.01.2011, 20:12 |
Komba Já nevím jak moc by to bylo členitý,jak jsou velký repráky a kolik jich tam bude.Řekněme v rozmězí od 1000kč po 2000Kč .... neviděl jsem to,takže nemůžu víc posoudit.
JJ to mi stačí. díky.
Jinak budou tam dvě 16, ale bude to natočené tak, aby to při otevřeném kufru hrálo směrem ven.

08.01.2011, 14:23 |
Komba To už by ještě záleželo,jak by se vyráběly ty adaptéry pro to natočení,aby to hrálo podle tvých představ....