Navštíveno 3093x

Zdravim kluci..mam monoblok rainbow KW M2000 je to monoblok stbilni do 1 ohmu.. ma 4 VYSTUPY-chci se zeptat jak je nejvhodnější zapojit jednocivkovy repro 4 ohmy..pri 4 ohmech by mel byt vykon vsude stejny a je tedy jedno jestli zapojim na 1-4 nebo 1-2 nebo 3-4 ne?takto by měl být všude stejný výkon ne?
jeste mam jeden dotaz..je mozne ze mi ten zesilovac odpalil repro
[ Link ] jen tak?měl jsem ho půjčený od kamaráda..chvíli hrál a pak přestal..je chyba v zesáku?zes jinak normálně funguje..je to tim že je zesilovač hodně silný?díky.. :-)
je to jedno na jake výstupy je zapojíš. a nevím ten zesík je jen přestříkaný nebo opravovaný? na tom mojem sw hral dobre ješte že ho neodpálil :D je taky možné že nevydržel ten výkon přece jen to není žádný zázrak
snad je jen prestrikany.uz jsem ho tak koupil..ten basak je smejd.je pujceny..jen chci vedet jestli je mozne odpalit repro ktere je slabe - silnym zesakem..diky :-)
Při moc vysokym výkonu může cívka vyskočit ven z magnetu nebo což je pravděpodobnější - narazit na dno a zkroutit se.
Nebo když mu dost naložíš, tak můžeš odkouřit cívku.
jasný..takže když jsem s ním hrál asi tak na 75% hlasitosti - tak aby to jeste snasel repro..vydrzel asi dva dny..vzdycky po chvilkach..celkove hral asi 3 hodiny..je mozne ze se nejak nacinal nacinal a pak uplne odesel..?
Ten subwofer bude mít tak max 2OO watů možný ale to je že si ho odpálil
ten zesik má 2 páry výstupů (ne 4 výstupy) a je jedno na který pár to zapojíš
Spálíš ho hned. Nic, nic a najednou nehraje. Pokud máš BR bednu, tak to aspoň ucejtíš, u uzavřenky chcípneš smrady když ho vymontuješ :)
tu parodii na SW by dokázalo odpálit i samotný rádio.....
dost solidní zesík a na to pověsit nějakou čínskou atrapu a pak se divit že odejde.... jestli to udrží hrát na 100RMS tak je to moc
jinak samo jedno jak to zapojíš, vede to ke stejnýmu místu všechno jen je ten terminál rozdvojenej