Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > instalace předních komp Sinus LIVE

o Navštíveno 2864x o
o 07.01.2011, 10:23 | mmozga
ahoj tak jsem se konečně sebral a šel vyměnit kompa do auta..místo MDF jsem použil novodurovou odpadní trubku 160mm do které mi kompa (160mm) akorát pasovali..je to taková jen jakoby podložka aby byl repro hned u mřížky-je od ní asi necelých 10mm kvůli XMAX membrány..pod podložku i reproduktor jsem dal speciální tesnící pásku a stáhl závitovkama 4mm který jsem si nařezal na požadovanou délku.je tam takový blbý zkosení takže řezato to z MDF by bylo dost obtížný a navíc si myslím že takhle je to i lepší..kompa budou na MAGNATU rock 800 4x110Wrms..to samý budu dělat v zadních dveřích..pak přidáv fotečky..
tak jak se vám líbí? :-)

foto k příspěvku  od mmozga

o 07.01.2011, 10:23 | mmozga

o 07.01.2011, 10:24 | mmozga

o 07.01.2011, 10:25 | mmozga
tapec je lehce zaprášený.. :-)

o 07.01.2011, 12:12 | dragoczskill
kurna to si nemohl udělat dírku na ty kabely ? :D a vyhybku otočit ? jinak to vypadá pěkně :)
o 07.01.2011, 12:54 | slama
hmm :-) To zajímavý řešení
o 07.01.2011, 13:01 | mmozga
ty kabely jsou vmačklé do té těsnící pásky a ve finále jsem je objel silikonem..vyhýbku jsem dal schválně tak-sice nevím proč ale i na druhé straně má výstupy jakoby dozadu..sám jsem spokojený..dělal jsem to den..nezdá se to ale nejhorší bylo naměřit tu novodurovou trubku,pak ji přesně nařezat a vydrážkovat..když už jsem to měl tak druhá strana byla asi za 2 - 3 hodky..když s ví jak na to-jde to rychle..
o 07.01.2011, 13:35 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
lidové tvořivosti se meze nekladou...za mě dobrý
o 07.01.2011, 13:40 | Bladzej
Zevnitř dveří je závitovka nějak chycena, nebo jak si udělal aby se ti při utahování neprotáčela? Vytlumeno máš? Jinak zajmavej nápad :)
o 07.01.2011, 19:36 | mmozga
jéé tak to ste mě potěšili chlapi..já myslel že se vám nebude líbit a budou padat škaredý názory :-) díky..jinak zavitovkaze vnitř-klasik-matička a podložka-protáčela se ale přidržel jsem ji kombinačkama a po důkladném doažení zařízl..a přece ještě kousek trčí takže se dá do kleští v poho chytit..jinak vytlumeno nemám..to se chystám až na později..vím že to je základ..ale budu tlumit-tak mi nenadávejte :-)
o 08.01.2011, 12:52 | endru.ondra
Jediný o co bych se bál by bylo nasměrování vejšek. JInak vše pěkný skrytý, hlavně že ty si spokojnej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3079 sekund.