Navštíveno 2864x

ahoj tak jsem se konečně sebral a šel vyměnit kompa do auta..místo MDF jsem použil novodurovou odpadní trubku 160mm do které mi kompa (160mm) akorát pasovali..je to taková jen jakoby podložka aby byl repro hned u mřížky-je od ní asi necelých 10mm kvůli XMAX membrány..pod podložku i reproduktor jsem dal speciální tesnící pásku a stáhl závitovkama 4mm který jsem si nařezal na požadovanou délku.je tam takový blbý zkosení takže řezato to z MDF by bylo dost obtížný a navíc si myslím že takhle je to i lepší..kompa budou na MAGNATU rock 800 4x110Wrms..to samý budu dělat v zadních dveřích..pak přidáv fotečky..
tak jak se vám líbí? :-)

tapec je lehce zaprášený.. :-)

kurna to si nemohl udělat dírku na ty kabely ? :D a vyhybku otočit ? jinak to vypadá pěkně :)

07.01.2011, 12:54 |
slama hmm :-) To zajímavý řešení
ty kabely jsou vmačklé do té těsnící pásky a ve finále jsem je objel silikonem..vyhýbku jsem dal schválně tak-sice nevím proč ale i na druhé straně má výstupy jakoby dozadu..sám jsem spokojený..dělal jsem to den..nezdá se to ale nejhorší bylo naměřit tu novodurovou trubku,pak ji přesně nařezat a vydrážkovat..když už jsem to měl tak druhá strana byla asi za 2 - 3 hodky..když s ví jak na to-jde to rychle..
lidové tvořivosti se meze nekladou...za mě dobrý
Zevnitř dveří je závitovka nějak chycena, nebo jak si udělal aby se ti při utahování neprotáčela? Vytlumeno máš? Jinak zajmavej nápad :)
jéé tak to ste mě potěšili chlapi..já myslel že se vám nebude líbit a budou padat škaredý názory :-) díky..jinak zavitovkaze vnitř-klasik-matička a podložka-protáčela se ale přidržel jsem ji kombinačkama a po důkladném doažení zařízl..a přece ještě kousek trčí takže se dá do kleští v poho chytit..jinak vytlumeno nemám..to se chystám až na později..vím že to je základ..ale budu tlumit-tak mi nenadávejte :-)
Jediný o co bych se bál by bylo nasměrování vejšek. JInak vše pěkný skrytý, hlavně že ty si spokojnej.