Na ten steg K2.02 nemám záruku a už predsa uplynuli odvtedy 2 roky...
Inak repro sú QSF 216 nie QSD 216 a hraje to na pio 88 rsII. Výšky sú ostré síce nie vždy žiadna hodvábna kalota... ale vo väčšine prípade sa to dá zniesť
Tak repro určite raz vymením za niečo s výškami s hodvábnou kalotou keď našetrím.
Inak veľmi pekne dík za radu lebo si tu snáď dosť dobrý odborník a 100 pro že nie si "selektívne hluchý", nie ako ja :-)
Inak tu je názor druhého človeka predávajúceho "citácia snáď sa nenahnevá" a ešte foto zosíka
Nakoľko tieto zosíky som kupoval osobne fungel nové pred 2ma rokmi v U.S.A. a sú v totálne špičkovom stave,hrané boly možno 2 mesiace nakoľko pracujem tu vo Philadelphií a auto mám doma na Slovensku a nemal som čas ich počúvať. A keď si na vážkach ohľadom zvuku tak nemusíš mať žiadne obavy XTR-100 je legendárny zosilňovač ktorý má poctivý audio filský zvuk a kontrola je bezkonkurenčná tých 2000 je pri 4 ohmoch ale poviem ti,že ten údaj je podhodnotený...Dúfam,že som ti pomohol,a ako som už vravel tak do tej výmeny kľudne choď,s prepáčením ten kto to chce vymeniť to nemôže mať v hlave v poriadku,lebo ten prťavý steg je hračka oproti xtr-ku a je to úplne inde, ten steg je skôr taký smart zosilňovač ale nie kus poriadneho železa...
Tak a terazky sa v tom vyznaj... ale asi by som mal skôr ísť na dáke zrazy a niečo si vypočuť aby som bol v obraze... alebo vyskúšať či to bude lepšie s tým orionom...