Navštíveno 3241x

zdravím kluci..mám kompa sinus live SL 160 - viz foto..jsou napojené na zesu MAGNAT ROCK 800 4x110Wrms a když je hodně osolím-přestanou hrát výšky..jakoby se "propadnou"hrajou ale potichu a ucem to jde poznat hodně..opravdu jakoby zalehlo v uších ale to prostě přestanou hrát výšky a středobasy hrají stále dál.při zeslabení na rozumnou úroveň se zase chytnou a hrají dál dokud se to zase "nepřežene" s hlasitostí...mohl by mi někdo říct proč to dělá?v čem je chyba?zadní kompa jsem nechal origo,napojil na zes a ty hrajou bez problémů(na to že to jsou origa tak hrajou nádherně)díky za radu..

tu připosílám zes kdyby něko nevěděl o co jde..

09.01.2011, 16:36 |
ivls nemůže tam byt nějaká ochrana pro výšku, abys je nezničil?
máš nový nebo použitý repráky?
to nevim..jsou pouzite..ale byly jako nove..je to zapraseny-za to muzu ja..
Co to napájení zesíku? co to je?????
je to z distribucniho bloku..nemel jsem nic tak tlusteho tak jsem dal dva tenci..jedna se jen asi o 40cm jinak mam do kufru zepředu taženo 35 kabl..
radej mi nekdo poradte cim to je? :-) nebo jak to vyresit..zadni kompa co jsou v aute origo tak normalne stihaj a hraji..kolega mi rikal ze to je tim ze jde do vyhybku moc WATTU a ta vyskace proste odstavi..
Jako ivls, asi ochrana výšek ve výhybce... a nemusí to ani být moc výkonu (W), ale třeba bordel v signálu ze zesilovače.
zkusim dat za vyhybku jiny vyskac a to ukaze vse..bud vyskac nebo vyhybka..jestli to bude porad blbnout tak dam jinou vyhybku asi..
Ak to pri osoleni prestane hrat, a ked stisis tak zas zacne - pravdepodobne PCB clen na vyhybke (z fotiek ho nevidiet) - pri vysokom skresleni ma odpojit vyskac, aby nedoslo k odpaleniu ...
Ale ako kukam na ten zosik, RCA dost nekvalitne :/ , napajanie zosika katastrofa , ani by som sa necudoval keby sa ten zosik dostaval pri osoleni do limitacie ...
a máš dobře přitažené konektory :)
muzu rict na 100 ze je to ochrana tw.ty sou hodne podimenzovany u tehle komp.kompa sou super ale ty tw.i s vyhybkama stoji za hovno a kdyz to takle hulis tak je za chvili taky odhulis jak ja,do tejdne z dvou sad 3 tw v hajzlu.nahradil sem jak vyh.tak tw.za lepsi a je klid.nema cenu mnenit jen tw.protoze ty vyhybky odejdou taky
tak to zapojení zesíku je exkluzivní, prase jedno, to nemůžeš koupit tady na barazu kousek kabelu a hlavně cinche, to je hrůza tohle
do kufru je vedeny 35qmm kabel..a z distribucaku jsou vedeny tyhle dva "hnusy" :-D dočasně..jinak myslim si že je to těma RCA páč mi ve vyskach piska takže jdou do nich sracky (zkresleni) a proto je vyhybka odpojuje..
piskani ve vejskach ti nedela skresleni ale spatny odruseni sign.radio cinche kostra atd.nebo kdyz tomu das kotel tak to piska vic?nebo jen potichu?