Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém s cinch

o Navštíveno 3977x o
o 10.01.2011, 18:48 | Martas123
Mám v autě 2x repro ve dveřích a 2x repro ovály na platě napojené na autoradio na ISO konektor, v kufru mám tubu a zesilovač jednokanál, vše mi hrálo bez problému, ale potřeboval jsem vytáhnout kastl pod radiem a abych mohl ho vytáhnou tak jsem musel odpojit rádio.
Po zapojení mi hrají všechny repra ale nejde po zapojení cinch kabelu zesilovač, chvilku jel a pak jak jsem ho vypnul už zase nešel zapnout, vždy když vytáhnu cinch konektory tak se zesilovač rosvítí a jede. Skoušel jsem projít cinch kabel jestli nejsou ukroucené nebo přitáhnout pacičky ale pořád to dělá to samé. Mám na rádiu 3x bilé a 3 červené výstupy na cinch skoušel jsem je i prohodit ale stále nic a na zesilovači jsou 1x bíle a 1 červené cinch.
Chci poprosit jestli nevíte nějakou radu nebo jestli je špatné radio nebo zesilovač?

o 10.01.2011, 19:40 | TommyDS
Skontroluj si REM kabel, ten ma na starosti spinanie zosika - ci nahodou nie je zlomeny, alebo ci ti netrcia nejake vlasocnice z chytaju kostru ...
o 11.01.2011, 19:18 | Martas123
Tohle mi poradili na jiném fóru a hned jsem to skusil ale stejně nic pořád to sámé.
Mužete jen špatne propojovat cinch na radiu,špatné napájení SEPNUTí zesilovače,na radiu budou 1pár přední vystup,2pár zadní vystup 3pár SW
za 1pár se považuje červený a bílí vedle sebe
o 11.01.2011, 19:20 | Midnite
vidím že ignoranti CZ jazyka jsou všude :D
o 11.01.2011, 19:29 | Martas123
Dnes jsem vytáhnul cinch kabel a skusil ho pichnut z mého autoradia na kamaráduv zesilovač a vše hrálo ok a pak jsem to skusil z jeho radia na můj zesilovač a taky mi hrálo vše ok, když jsem to vrátil zpět tak zase nic.
Jen když jsem zapojoval cinche do zesíku tak mi z nich bleskla jiskra a přišlo mi to prapodivné?
Takže vůbec nevím v jiném autě to jde, cinche jsou ok nekostří a baterka v autě je ok plně nabitá a ještě k tomu to skouším z nastartovaným autem.
o 11.01.2011, 22:00 | Midnite
že by rádio? :)
o 12.01.2011, 00:59 | dejvyxxx
Viděl bych to z toho co se tu píše na rádio
o 12.01.2011, 21:38 | Martas123
Tak nakonec to vypadá že mi odešel zesilovač byl starší a z druhé ruky, takže ten bude spíš k.o. Když jsem ho rozělal byly přepálené obvody.

Chtěl bych poprosit o radu jaký bych jsi měl pořídit nový zesilovač?

Mám v kufru tubu Raveland:Technické parametry:
Max. zatížitelnost (hudba) 500 W
Zatížitelnost RMS 180 W
Frekvenční rozsah 28 až 150 Hz
Impedance 4 Ohm
Akustický tlak 94 dB To bylo napojené na zesík.

A radio sencor:

[ Link ]

a v zadu na platě 2x ovály Micromaxx, impendance 4ohm
Max. load 150W
Frekvenční rozsah 55-20,000 Hz
a
vepředu 2x origo repro:
impedance: 4 Ohm
-citlivost: 89 dB
-kmitočtový rozsah: 75 Hz – 20 kHz
-výkon dle DIN: 30 W
A to je i z ovály napojené na radio.
o 12.01.2011, 21:45 | Bladzej | Upraveno: 2011-01-12 21:46:21
Bude to znít krutě, ale zbav se toho šrotu, nejlíp na aukru a kup něco normálního tady na AHC.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3127 sekund.