Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosím o radu nastavení zesilovače

o Navštíveno 2982x o
o 11.01.2011, 20:44 | BMWE30
Zdravím dnes jsem kompletně obmněnil audio a potřeboval bych poradit jestli to vůbec jde. Jak nastavit správně zesilovač nerozumím úplně všem těm potenciometrům jedná se o zesilovač Helix dark blue 5 na kterém budou napojeny přední kompa hertz esk 165, zadní ovály hertz ecx 690, a subwoofer infinity ref 1260w to vše bude pohánět Alpine cda9885r. jestli se to dá prostě nějak říct a vysvětlit ( po lopatě:) moc děkuji jestli bude třeba tak nafotím zesák ze strany těch ovladačů. Všem moc děkuji

o 11.01.2011, 20:46 | BMWE30
Vím že asi napíšete zkoušej zkoušej ale to dělám pořád a už mne to nebaví jen točit a vlastně nevědět co dělám
o 11.01.2011, 20:55 | rover (WoodTech)
o 11.01.2011, 20:58 | BMWE30
Rover moc děkuji určo mi to pomůže jen se chci ještě zeptat zda se nedá nějak konkrétněji na mé sestavě říct tohle nastav tak a to tak jinak moc děkuji
o 12.01.2011, 11:28 | Butmen
Kdyz sem mel svuj 1. basak tak sem taky nevedel vo co gou..Proste sem sel do kufru a tocil sem tim a poslouchal co to dela...Pak sem to nechal tak, jak se mne to libilo a pohodicka:-) nic vic
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4057 sekund.