Navštíveno 3120x

ahoj mám monoblok Rainbow KW M2000 4ohm-450Wrms 2ohm-750Wrms 1ohm-1000Wrms..chtěl bych repro dvoucivku 2x2ohmy aby sel na 1ohm a chtěl bych ho na tlak..co nejvhodnějšího byste mi dporučili..nechci aby nějak hučel ale aby pořádně zatlačil..žádný dB drag-jen pro sebe..ale musí mi to zahýbat s vnitrnima organama a s celym autem :-)posloucham moderni elektronickou hudbu.dovolil bych si uvolnit tak 4tisice.kdyby slo do tuheho tak i 5 ale pocitejme se 4tis..mate nekdo zkusenosti..?diky kluci
s touhle cenovkou bud neco jetyho nebo carpower sonic,ale obecne na tlak tento zesilovac neni moc vhodny.
byl mi doporučen Crunch GP 15D2 co si o nem myslite? 2x2ohmy..mohl by solidne zatlacit v BR na 1 ohmnu?
no ten Crunch neni spatnej,ale nekde jsem tu videl na foru GZRW 1000W za 3600kc,ten by se hodil lip,nebo Emphaser X3,nebo jako Seat ten Sonik je osvedcenej
sonic hraje jen v jedne Frekv..vemu zen GZ diky kluci..
[ Link ] co rikate na tohle?je to vhodne nebo ee?jeste rozmyslim mezi timhle a tim GZ za 3600..poradte..kuju :-)
měl jsem na tomto zesilovači Sonica 12 a hralo to více než dobře, no řekněme že to tlačilo více než hrálo, ale tlak obrovský :-)) doporučuji sonica, za ty peníze udělá moc velké služby
myslite ze ten GZRW nezatlaci tak pekne jako sonica??nebo ten POWERBASS ??