Navštíveno 3459x

zdravím...mám takové problém...když jsem naložil hudbě tak me blikala palubovka při úderu bassů a tak přemýšlím c čem to může být...bateriie je cca 8 měsíců stará Varta silver dynamic 85Ah 800A kabel nazesík je hollywood 53qmm a zesík byl před tím helix dark blue 5 ...a ted bude EA2500D včem myslíte že bude problém...ještě nevím kolik mi dává altík a aby třeba nebyl slabý...i když mám celkem velkej motor což by mohl altík utáhnout no....ještě to musím zjistit...po případě jde nějak upgrejdovat altík aby byl silnější???
baterka.. Pokud je 8 měsíců stará, tak 100% nebude nabitá.
Altík bude podle mě v pohodě, když upgrade, tak baterie..
takže je problém v tom že jsem jí nenabil a po těch 8 měsících co jí mám...a taky nevím jak dlouho ležela že jo....no právě se mi nechce kupovat nová beterie takže první základ bude hlavně plně nabít :)
když si vzpomýnám když byla nová tak jsem bez problému rozsvítil světla (xenony) ted musím přidat plyn abych zvednul napětí a rozsvítil je ....
jasny kdyz porat hrajes tak bat.pomalu slabne,je dobry ji nabyt cca 1 za mesic.pak neni na skodu zjistit kterej nejsilnejsi altak se daval do tvyho auta a pr.ho taky vymnenit
a čo napriklad kostra? posilil si aj - pol od kasne na baterku?
Kostra tě nepoumůže. Budeš muset dobít baterkua pro prevenci když budeš parkovat vypni muziku alespon ty 2 minuty se to bude dobíjet a nestartuj ze zapnutou muzikou to tej baterce taky dvakrát neprospěje
tak mám novou baterii v kufru Hollywood SPV 20Ah 1500A a zesík tam nemám a naschvál jsem bez nastartovaného motoru v pohodě zapnul xenony...a taky jsem náhodou změřil napětí na volnoběh.....a naměřil jsem 14,84V což se mi zdálo perfektní ....akorát slyším altík jak kdyby nemohl...když třeba rozsvítím xenony a tak...ve sklepě se mi válí ještě jeden stejný altík a právě jsem se s chlapama v práci bavil jestli by šel nějaký upgrade na něj....abych mi dával víc Ampér a jedině prý přemotat cívku ....že by to šlo dělal jste to někdo ???
přece jenom tam mám ted dvě baterie a dohromady mají 105Ah a 2300A tak abych je stihl dobíjet altíkem ....
Jak píše bassmistrkuca 8, zjisti si jestli se dělal do tvýho auta silnější altík, než máš.. Upgradu bych se bál, že to nebude o moc lepší. Řeším teď stejnej problém. Mám 55A a budu dávat 70A
Běžně vybitá provozuschopná baterie o 105 Ah si vezme od altíku nějakých 10-11 A proudu, víc ne.....
podívej se spíš na držáky jak jsou rozmístěné a podle toho sežeň alternátor z něčeho jiného...nějakej upgrade je nesmysl