Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 200mm Stredobasové/ Basové meniče

o Navštíveno 2984x o
o 13.01.2011, 20:35 | vincent_vega
Ahojte,

Potreboval by som poradiť okolo výberu vhodných 200mm stredobasov na 3 pásmo do VW GOLF6. Potrebujem aby zahrali aj v basovom pásme, nakoľko budem hrať bez woofra. Neviem zatiaľ presne, nemal som dole tapacír, ale podľa fotiek tam príliš hlboke stredobasy nevojdú. Ak máte skúsenosť , prípadne presne info o možnej montážnej hlbke, sem s ním.
Max cena do ktorej hľadám pár stredobasov/ basov je 500EUR.

Dakujem za rady.

o 14.01.2011, 15:07 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
já jsem si objednal do mého auta (VW T5) třípásma tyhle
[ Link ] ale s tím,že místo 16cm repra použiju tyhle 20cm woofery:
[ Link ]

jenže tak nějak na to pořád nemám čas..a ani chut se do toho pustit,tak bych třebas i ten komplet za nějakou slušnou cenovku prodal...

foto k příspěvku  od AUTOHIFICENTRUM Liberec

o 15.01.2011, 11:36 | vincent_vega
Dík za ponuku. Hľadám iba basový menič. Zvyšok mám.
Skôr som zvedavý na meniče typu Exact M 182 W, prípadne AD W800 ak vôbec do tých dverí vojdú.
o 16.01.2011, 12:42 | noclue
ad w800 sa nevojde, ale maju neodymovu verziu... w800neo
mw182 je tiez hlboky,
ten sa vojde a hra presvedcivo... mal som moznost pocut v G5
mam jeden mierne hrany.... ma tak 50-60hodin...
a mal by som mat este jeden novy oba maju 2 roky, kupene v DE, v kamenom obchode krabica, tech sheet (1 strana A4) stav 100% jazdeny 120€ a novy tusim 210€...
do 17:00 som v Ba, tak zavolaj 0910x444x200,
nabuduce tu budem cca o 4 tyzdne...

foto k příspěvku  od noclue

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3231 sekund.