Navštíveno 3180x

Ahojte, nedavno jsem koupil subwoofer Lightning audio a bylo to celkem zklamani,proto bych vas chtel poprosit o radu, do ceho jit.Neni to ted nejaky aktualni,jen me zajima na co se mam zamerit a tak.Chtel bych 30 cm basacek, ale nechcu tlakarinu,spis kvalitu.. V cene 3-4 tis( bez bedny).. Predem dekuju za rady :-)
bude lepsi kdyz se budes ptat konkretne treba na znacku a model,protoze to bys tu mohl dostat tipy na 30subu a zase nebudes vedet co teda...
koukal jsem ze ted maji dost prodejci akce na suby a i tady v inzeratech se daji poridit nejake pekne kousky,takze se daji poridit pekny veci za super ceny
ale nechci nikomu delat reklamu....

14.01.2011, 06:07 |
Seat Power | Upraveno: 2011-01-14 06:07:44
proc te zklamal ten LA?Nebyla spis chyba v bedne nebo v zesilovaci?
co tě konkrétně zklamalo? např. Hertz HX300D měl jsem a hrál parádně.
Tohle je skvela volba, kdyz na to mas dobry zesilovac:
[ Link ] Nyni za akcni cenu je to hodne dobrej basak, mam ho moc rad :-) A umi zahrat hodne kvalitne, ale i s potrebnou razanci.
Možná by bylo dobrý napsat co máš za zesilovač :)
No od toho LA jsem ocekaval vic,prece jen je to uz basak kterej stoji pres 4000 tak jsem cekal ze to bude narez...Predtim jsem mel helix a basy toho helixe se mne libily vic.Mel jsem to na monobloku emphaser 500 rms.nakej starsi typ...
No ted to jeste neni tak aktualni, vsechno jsem prodal a chcu pockat az tak na brezen,abych si mohl udelat na chate bednu atd. takze se ptam jen tak orientacne abych vedel, na co se mam divat:-)
Prvne bych chtel koupit subwoofer a pak na neho odpovidajici zesilovac..
Na ten rainbow jsem slysel samou chvalu,urcite je to horkej favorit:-)
Tak byl bych rad za jakoukoliv zkusenost...Predem dekuju
ten Rainbow je urcite hodne dobra volba,pouzivaji ho i na Emmu a umi i perfektne zahrat na vetsim vykonu nez pisou,ale i na slabsich zesikach kolem 200W a nepotrebuje ani nejak velkou bednu,takze nezabira pulku kufru...
ja mam prave velkej sedan takze potrebuju aby to uz neco hralo:-) diky za rady borci.Ten hammer je velkej favorit.jeste me zaujaly tyto:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] . cz/subwoofery-do-auta/powerbass-m-12 tak dekuju za nazory:-)

15.01.2011, 12:11 |
CRK To si ty, co si tu nedávno nenechal poradit, co..? :-D
Teď už tak zbrklej snad nebudeš..
CRK: jojo:-D proto ted pisu o rady a zkusenosti :-)
Tak z těch vypsaných bych uvažoval jen o Helixu P12, jako konkurence pro Hammera. Do tvého výběru bych ještě zahrnul MTX T612
[ Link ] , to je hodně velký konkurent pro zmíněné subwoofery :)

18.01.2011, 22:11 |
Flash Butmen: Proč ho radši nenakrmíš pořádně mam dojem že snese 1kw neni to tak?
Když už ten sub máš tak pořid jetý mono a to by bylo aby si ho nerozehrál příště budeš vědět že na citlivosti záleží ale mě se to LA líbí je to krasavec

18.01.2011, 22:19 |
Flash CRK: víš jak se to řiká nejřív se musíš spálit :-D
já musím potvrdit to co napsal Milan (Prohifi)
Ten Hammer od Rainbow dokáže hrát přesné basy už od nízkých hlasitostí a výkonu od 350W RMS po dost výrazný tlak (sedan 138,8dB měřeno na EMMA).
Kvalitní,přesný a přitom i silný.Navíc ted za opravdu dobrou cenu.
[ Link ]