Navštíveno 3507x

15.01.2011, 13:24 |
mikre Zdravím všechny, mám problém se zesilovačem a potřeboval bych poradit. Rozsvítila se mi červená kontrolka na zesilovači a podle manualu je problém buď v připojení reproduktorů, nebo v samotným zesilovači. Nevím, jak mám tuto věc řešit. Jedná se o 4-kanál Spectron napojený na přední komponentní repro a na subwoofer. Ten mám skoro celou zimu odpojený, ale to asi žádnej vliv mít nebude. V oblasti autohifi sem spíš laik, než odborník... Díky za každou radu!
Michal
Zkontrolvat Pavel 528, Jinak zkusit zapojit znova to je asi tak jedniný co mně napadá
Zkus odpojit repro a jen ho zapnout jestli se i tak rozsviti cervena nebo zelena
Předtim ti to hrálo/fungovalo normálně? Rozsvítila se kontrolka ze dne na den? Kabely máš v pořádku, nikde nepoškozený, dostatečnej průřez?
Zkus dobit baterku:-) nejspis pokles napeti..nebo to mas nejak nesmyslne zapojeni....zkontroluj kabely,ukostreni proste vse co stim ma spolecniho.

18.01.2011, 09:01 |
mikre Vše mi hrálo přes dva roky bez problému, pak zničeho nic nastal tento problém...
Zkoušel sem odpojit všechny reproduktory a kontrolka stále svítí...
to muze byt studenej spoj (uklepanej kontakt nekde), a nebo nejakej koncak umrel
no proste musis to dat nekomu na promereni a zjisteni zavady,evidentne je to v zesiku...
to je ti to jelo 2roky je sice fajn,ale nic nevydrzi vecne..o))