Navštíveno 2999x

15.01.2011, 15:47 |
Brnďa nevíte nekdo jak se na alpince da nastavit jas displeje? jde mi o to, ze kdys je radio zapnuty tak sviti vsechno a je jen jakoby zvyrazneny co prave pise, ale zbytek je taktez videt, chci aby na displeji bylo videt jen co je aktual, da se to nastavit? protoze treba na obalu od radia to tak je, proto sem to kupoval ze se mi to libi, ale takhle to vypada jak nejaky stary radio
jestli si to ještě dobře pamatuju tak podrž dele setup a dostaneš se do nastaveni..pak prolistovat nabídku..je to tam nekde

15.01.2011, 16:42 |
Brnďa listuju v tom jak blbec a fakt se nedari :(
je to fakt des
[ Link ]

15.01.2011, 16:53 |
Brnďa a chcu to takhle, je to ve fotosopu.
[ Link ]

16.01.2011, 11:21 |
tiktak | Upraveno: 2011-01-16 11:25:41
A mas zapojenej "Dimmer" oranzovy kablik na "pohasinani" dispeje pri zapnutych svetlech? Pokud ano, tak bys mel mit ve funkcnim menu po nastaveni typu illuminace (barvy) i
Adjusting Display Contrast
You can adjust the display contrast for better visibility.
• The initial setting at the factory is “0”....
A hned pod nim Dimmer Control, ktery pri nastaveni na AUTO, dispej citelne "pohasne" pri rozsviceni svetel.
Nicmnene jde o to, zda stavu jako na fotce dosahnes (zda presto zhasnuty segmenty displeje nebudou videt, nebot i vyrobci na promofotkach taky radi a casto pouzivaji "Fotosop" aby vyrobek vypadal co nejlepe :) :)

16.01.2011, 11:48 |
Brnďa to zapojene nemam, jelikoz mi to nefungovalo :)
No, pokud mas spravne zapojenej ISO konektor ("Dimmer" kablik je funkcni (zjistis jednoduse - zapnuty parkovacky/svetla = +12V na nem, pokud svetla vypnes, je tam nula), pak by to proste fungovat melo :)