Navštíveno 3113x

17.01.2011, 17:12 |
Pepe1 Zdravíčko, chystám se koupit kompa do předních dveří a už delší dobu pokukuju po těchto
[ Link ] můžete mi o nich někdo poreferovat nebo doporučit něco lepšího v přibližné cenové hladině ? Budou poháněna tímto 2k zesíkem
[ Link ] Budou v Seatu ibiza 6L což je téměř to samé jako fabia a co se hudby týče, tak pojedou převážně na dance a house muziku. Díky všem za názory !
Na dance a house music to bude paráda takže se toho neboj :-))
ber je mam je taky a fakt luxus!muzu jen doporucit!
Osobně ti je taky doporučím. Na zesilovač a tuto hudbu asi nejlepší volba v dané ceně :) A nezapomeň vytlumit dveře..
jen jen tak na okraj mam v aute ovaly a 2xwoffer od MTX spolu s kompama pohaneni monoblokem a 4ch od Hifa je to mazec fakt je to uplne bomba jen budu tlumit auto tak to bude mazec....jako muzu to jen doporucit fakt co ty vysky delaji to se neda ani popsat:-)kdo je ma tak bude semnou souhlasit

17.01.2011, 18:12 |
Aegis Zda je to jak u Fábky, tak pozor na montážní hloubku..
T6S652 jsou opravdu vynikající kompa. Nyní jsem je zkusil i v aktivu a to za 3t nemá chybu. Nicméně i na klasickou vyhybku hrají krásně vyrovnaně i se spodkem.

17.01.2011, 19:38 |
Pepe1 Díky všem za příspěvek a co se týče montážní hloubky, tak v pruběhu týdne sundám tapec a přeměřim ji, snad podložka z mdf pomůže, nicméně tlumit budu také :)
myslim ze u ibizky budes muset pouzit nejakou mdf podlozku.

18.01.2011, 12:38 |
Radeggast | Upraveno: 2011-01-18 12:41:15
Takže se můžou použít i na SQ??? Furt přemýšlím, co dát do low cost SQčka a pořád mi vrtá v hlavě, že MTX jsou na tlak... :)
EDIT: Revilo, máš nějaké bližší specifikace těch MTX (fs, vas, ...)???
TS parametry bohužel nemám. Jediné, co ti můžu nabídnout je, že ti je pošlu na odzkoušení..