Navštíveno 3371x

[ Link ] Toto je odkaz na Forum mého auta a kluk tam dělá takovou krásnou zástavbu :) chtěl bych udělat asi něco takového podlahu vytlumit celou plus kufr nějak tak udělat taktéž ale jde mi ot o že mám ecelkem nízkej kufr a tak musím vyhodit rezervu protože na to jak je vysoká mi zabíra možnost snížit podlahu a tím pádem se mi tam vejde dosavadní bedna...i když bude jiná tak zrovna tam moc místa není ...jak by jste vy vyřešili takovou zastavbu v tomto autě?
ach, ach, ach ten čestyn...
pěkně jedeš.
první slabikář, pak psát na fórum a pak ztrácet čas s hudbou
Nemoh by to někdo změnit ten nadpis? Sem na fóru docela často a bolí mně z toho VOČI :)
Frajer misky tlumiče obaluje tlumenim jak vzteklej a plech s plochou jako kráva polepí jen jemnou mřížkou...
Mě to příde že něco dělá a moc dobře neví co
to máš pravdu :) myslim si že u těch dveří by to mohlo být vytlumený klidně 2* než jednou ten tlumič :)

18.01.2011, 19:23 |
Toxxx Montaz je za 1:) Ale uz ked to robis takto precizne mohol si pouzit aj dutinky;) A jak pisu ostatny o tlmeni dveri.
Přemýšlel jsem o tom že bych udělal něco podobně jako on...potřebuji vytlumit celý kufr...jde mi o to že mám ea2500D a mohu ho dát do druhého dna? ...že bych udělal zastavbu ale chci se zeptat na něco čeho bych se měl držet...baterka bude místo rezervy a kam dám zesilovač když bych chtěl udělat něco podobného jak dělal třeba Wattman v Puntu s těma hifonicsema .....ale jde mi o to že zase mám nízký kufr na to asi :-( potřeboval bych to nějak propočítat a taky vše bude záležet na bedně jak bude vysoká..a zrovna když tam mám 12" ....nebo kdyby mi někdo poradil co bych měl udělat za zástavbu do Hyundai Coupe 98"