Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jake autoradio pro ipod?

o Navštíveno 3148x o
o 17.01.2011, 21:55 | Sleepz
Zdárek,
Potřeboval bych poradit s výběrem autorádia s podporou iPod. Cena cca 4000kč pokud možno nové.
Žádné zvláštní požadavky krom ipod a standarních RCA pro zesíky ;-)

Já například koukam teď na toto [ Link ] co na něj říkáte? najde se lepší kolem 4tisíc?

o 17.01.2011, 23:56 | Midnite
být tebou tak volím něco bez mechaniky, tudíž např [ Link ] .. iPod podporují dneska téměř všechny rádia v této ceně :)
o 18.01.2011, 00:25 | Sleepz
A výhoda toho že to nebude mít mechaniku? Krom toho teda že to bude mít vetší kolečko na volume a display :D Jo a todle rádio co jsi linknul má jen jeden pár RCA a já by jsem chtěl 2 páry ;-) Repro nepojede z rádia ale bude na zesilovači
o 18.01.2011, 02:10 | audioland.cz | Upraveno: 2011-01-18 02:11:01
Ještě koukni na nový model Pioneeru 6300SD [ Link ] , jestli se ti líbí. Výhoda je SD karta, mě osobně vadí, když USB trčí z rádia :) má 3xRCA, což se taky může hodit. Pioneer šel dolů s cenama, za ty peníze je to výborně vybavený rádio.
o 31.01.2011, 21:55 | pauliej
Ahoj, ja mam Alpine 117ri a iPod nano zvlada perfektne. Len by som ti chcel poradit, aby si si nekupoval radio s USB na prednom paneli. Ked tam budes mat usb kluc, alebo iPod a budes si chciet dat dole predny panel, bude ti ten kluc/iPod zavadzat. Inak teraz je zaujimave Sony dsx-s100. Pravda ale je, ze Alpine je zvukovo uplne niekde inde ako Sony. Presiel som zo Sony na Alpine, tak viem o com hovorim.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3366 sekund.