Navštíveno 3832x

Takže tak ako to tu už bolo písané konkrétne
CRXMen (ahifi.cz)v téme "kvalitní repro kabel" je možné že zmena repro káblu za lepšie Príklad:"xlo hts-12,kimber 4VS," zmenia ostrosť zvuku pri vyšších tónoch ??? Jedná sa o titánové výšky
MBQUART QSF 216, zapojené v pasíve.
Alebo som počul, že by malo pomôcť otočiť fázu
Vaše názory...
Otoceni faze muze nekdy hodne pomoci, ale nekdy to zni naopak mnohem hure.
Reprokabel zvuk samozrejme ovlivnuje, ale z ostrych vysek ti medove prijemne jemne vysky neudela. Zkratka je to kov, je to titan a rezat to bude skoro porad.
Poslechni Morel Supremo Piccolo a pochopis, ze je jedno jaky mas reprokabel, zkratka hraji vzdy extremne dobre :-)
Zkousel jsi vysky i jinak smerovat?
presne tak, skus inak smerovat, pripadne ozaj skusit otocit fazu... mozno nejaky zosik so suchsim prejavom..
je to nacpané do 206 do tých plastov pri štelovátkach
na spätné zrkadlá dá sa to vyťiahnuť dnes prehodím káble pustím "darkness" a uvidím ... díky zatiaľ za rady

proto jsem rad ze mam hedvabne .o))) ne k problemu a co treba i utlumeni napr..na vyhybce ci radiu?Pokud ani to nepomohlo tak zkusit to jine nasmerovani
Já sem se s ostrejma vejškama QSD trápil tak dlouho, až sem to zapojil na aktiv. Ty vejškáče jsou rozhodně dokonalý, zahrajou vše co maj, ale hrozně nahlas. Podle mě je aktiv u těchto komp jediné rozumné řešení. Na pasivní výhybce by to mělo jít snížit o -6db, ale to mi přišlo sadomasochistický :o(