Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > PA -(Public Acces) v autě?

o Navštíveno 3553x o
o 18.01.2011, 20:41 | Flash
zdravim
chci se zeptat jestli jste někdo zkoušely PA basáky do auta mylim ty 15-18palcové beymy nebo eminnence a jaký ste dosáhli výsledky přece autohifi se odvijí od PA nebo nemam pravdu
předem díky můžete psát i na meila ale jen ti co to opravdu měly každej nezačínal na JL nebo GZ ale měly jste tam tesly jako já po učnáku :-D

předem dík

o 18.01.2011, 20:43 | Seat Power
par diskuzi jsem zahledl na audiowebu tak tam pohledej.
o 18.01.2011, 20:47 | Flash
a ještě dotaz něco pro a proti

díky chci totiž založit auto na PA
o 18.01.2011, 20:51 | Flash
Seat Power: jj díky ale tohle je autohifi oni sou jen hifíci nerozuměj tomu navíc jak slyší autohifi tak vidí předražený věci a hroznou komerci podloženou nepravdivýmy udaji o komponentech auto hifi

o 18.01.2011, 20:52 | Seat Power
ano,prave proto,tam se tomuhle hlavne venuji a reknou ti proc se to do auta nehodi.
o 18.01.2011, 20:53 | Flash
ale díky

taky sm udělal pokus a myslim že to nebylo nejhorší ale asi sem neslyšel pořádný SQ o to mi ani nejde spíš o tlak a tvrdý basy zatim sem nic podobného neslyšel
o 18.01.2011, 21:04 | Flash
Seat Power - tak podle toho když chtěl někdo dělat tlakovou hornu s 12palcovym carpowerem blackbass tak ho tam vysmály ale taky tam sou lidi co PA v autě maj ale nechtěj o tom mluvit.
Mě de hlavně o basy jako měl myslim El-Diablo
stál sem u kufru tak 20metrů a pořád sem ty bysy cejtil jak to duní a u auta si cejtil že se silnice jako chvěje ale ne viditelně ale je to cítit v botech

takový basy chci a nedal mi je ani hifo brutus ani hfi12s4 ale pa ano víš co a při slabšim vybuzením
o 19.01.2011, 09:52 | martin.dusa
diskutovalo se tu o tom už mnohokrát.. zkuse hledat i tady na foru
např. [ Link ]
o 19.01.2011, 12:26 | 323Marty
PA basák potřebuje proti autohifi wooferům mnohem větší oběm ozvučnice - pokud jsi ochoten obětovat pro 18" sub třeba 150L bednu, což bude plnej kufr a váha půlky auta, tak jeho SPL bude běžnejma autohifi wooferama nedostižnej. Otázka je, jak se ti to bude líbit v autě. Tam je třeba počítat s úplně jinym prostředim a charakteristikou zvuku, podle mě PA prostě do auta nepatří.
o 19.01.2011, 16:31 | hifim@ni@k
Ta Beyma je vyzkoušená. Více poreferuje třeba Wattman.

foto k příspěvku  od hifim@ni@k

o 19.01.2011, 18:06 | martin.dusa
ta Beyma už ale neni profík jako takovej.. (gumovej závěs, menší citlovst atd.) já tedkon pořizoval basák a tahle Beyma byla taky jeden čas mezi výběrem, ale dočet jsem se že údajně pokulhává s kvalitou zpracování - odlepenej závěs, připečená cívka ačkoliv nedostávala nějakej extra výkon.. takže jsem nakonec koupil Eminence LAB 12, ale ještě mi tu leží v krabici, takže jak hraje ti zatim neřeknu :)
o 19.01.2011, 19:18 | Boďa
Tak to by mě zajímalo, jak jí někdo upekl cívku. Má průměr 100mm. Takovej průměr nemaj ani některý tovární bedny bassreflex :-)
Ale pokud mu tam třeba zes pustí stejnosměrný napětí...

Budu jí mít 4 roky a neměnil bych. S takouvou razancí a větší hraje pak už jedině PA.

Jednu chybu ale má. Při vyšší výchylce mlátí přívodní lanka o koš - membránu. Neni tam na ně moc místa. Ale vyřešit to samozřejmě ve fabrice mohli...

Já bych se PA v autě nebál. A velký objemy? Myslíte, že autohifi 18" bude hrát v 50-ti litrech? :-)
Dvanáctka v 50l bezproblémů.
o 19.01.2011, 23:27 | 1kw
Také přemýšlím že bych dal tohle [ Link ] do auta ale bojím se co to udělá, jaký to bude dopad na zvuk v tak malém prostoru auta. Také potřebný objem, výrobce uvádí 250l :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3391 sekund.