Navštíveno 3035x

18.01.2011, 22:27 |
Flash zdarec
kdo z vás měl hfi 12s4?
v čom s te to měly a čím jste to napájeli??
moc dík
mam bednu 55l štěrbinu a nevim jestli to neni tim že je ten obsah velký nebo malý fakt nevim:-(
moc díky za radu všem:-D
Objem mě přijde fajn. Čím jsi to krmil?

18.01.2011, 22:49 |
Flash Revilohifi.cz : šlo mi to na gzna2600 v můstku ale ne naplno asi by tech 800rms/4ohm nesnes

18.01.2011, 22:51 |
Flash Revilohifi.cz : ale je to slabý asi nebo mam na prt rádio:-(
tak zesikem to nebylo, tam je výkonu až až. Těžko říct, musel bych vidět ostatní věci. Baterka, napájení, nastavení zesilovače, rádia, apod. Těch faktorů, kterými se to dá totálně zvorat je dost.

18.01.2011, 23:16 |
Flash baterka ta s tim bejkem ted si nemužu spomenout
kabely 20qmm dietz cinovaný konce do zesu a kabely k subu z elektra 4mm to bude asi ono vid?
zesik je nastavenej basboost 1/4 otočky level 3/4otočky
phase 0 bass freqence je na 20hz a subsonic 1/3 otočky
asi to bude audio kabelama :-(
radio mi neumí nic víc než powerbass a powerfull a moc nastavování tam neni :-(

18.01.2011, 23:19 |
Flash taky sem přemejšlel na rádiem od Troye to už něco umí LPF
ten muj taky umí ale jen od 50hz do 130hz prostě je to nějaký divný rádio ale pořád lepší než sonka co sem měl tam se nastavovali v,s,b nic víc
tak sem koukal po mějakym panaku nebo pio a líbí se mi od troye
Flash: bassboost bych bejt tebou stáhnul uplně na 0 a místo toho si přidal gain.. s phase shiftem bych si pohrál, ale až nakonec, nicméně jestli tou frekvencí na 20Hz myslís LPF a máš jí nastavenou takhle nízko, tak bych viděl problém v tom, protože jednak se takhle nízko většinou nenastavuje a jednak si subsonicem na 1/3 ořezáváš většinu toho zbytku co ti tam jde kvůli LPF (sry jestli jsem tě špatně pochopil) :)
jinak LPF od 50 do 130Hz je uplně normální pro radio
jako martin LPF nastav na cca 70hz a bbost 0 pak to zkus doladit na radiu a gainu