Navštíveno 2803x

ahoj..mam 4Kmagnat rock 800 a na nem kompa sinus live sl 160..všechny hrajou bez problemu jen ted jak jsem jel domu tak prestala hrat prava strana ale pri vetsim zesileni (napr z 25 na 40) zacne hrat i prava..pri zeslabeni asi na 30 zase prava odejde..hlasitost se lisi..je to jak kdy..prijel jsem domu nechal vse chvili vyple a pak zapl..udelalo to asi 2x a pak uz vubec....uvidim jestli to bude ještě někdy dělat a je taky možné že je špatný kontakt?ale proč se při zesileni chytne a při zesl uplně vypne?uvidime..jestli mate nekdo zkusenost..dikes :-)

18.01.2011, 23:25 |
Flash mmozga: hoj
skontroluj si cinch kabely někdy se zlomí.
zkus si vzit sub a zapojit ho postupně na všechny kanaly a jestli ti to bude zlobit třeba na 3kanálu podivej se na pojistky a pak jedině oprava
tim že to zapojiš na sub vyzkoušíš kanal pod zátěží nebo ti zlobí kompa mohl si je vyklepat to se taky stává
zkus jinej zes když to bude zlobit tak kabely nebo radio musíš jít od rádia po zes

18.01.2011, 23:27 |
Flash ještě je jedna možnost že ti odchází zes zkus to s jinym a uvidiš jestli to bude zase dělat ale podle mě to bude kontakt nebo se ti něco děje v rádiu
no uvidime...jak mysliš vyklepat?

18.01.2011, 23:49 |
Flash uvolní se a kloktá většinou s tím měly problém 3pásma od magnatu když si je někdo dal do dveří ale to ber v nejhoršim ale zkus jít od rádia vyměn co se dá zkus všechno di od rádia ke kufru může se ti přehřát zesák ale většinou vypínal celej a těma kompama bys tomu neublížil je potřeba to povyzkoušet třeba mě nešli taky a
na pravý straně tak sem vyměnil rádio a dělalo to pořád potom už nevíš co dělat tak sem vyměnil rca a bylo po problému

18.01.2011, 23:55 |
Flash bych to musel vidět ale když ti to dělá jen tak časem tak to vypadá na kontakt všechno si pořádně upevni a hlavně by nebylo od věci mít prozváněčku nebo měřák aby ti pípal propípal bych kabely rca pak budeš vědět že kabely sou ok
a deš dál
jestli by to bylo zesikem tak je to nejlepší.. :-) zesiky si opravuji sám a nemám s tím problém.. :-) to je pro mě to nejjednodužší..cca hodka práce..hlavne v pohodlí doma :-D
zesíky si opravuješ sám, ale nejsi schopnej přijít na to, jestli je závada v reproduktoru, zesíku nebo kabelech?
nejde o to ze nemuzu prijit..jeste jsem se nesnazil..prijel jsem pozde vecer a nebyl cas to zkoumat.je mi jasne jak přijdu na to v čem je závada-to je jednoduché..jde mi jen o to jestli tohle není nějaká typická závada "něčeho"... na to jsem se ptal..