Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > piskani v zesu..help

o Navštíveno 3033x o
o 18.01.2011, 23:59 | Baaaarny
Zdravim. konecne jsem spustil moji novou sestavicku. Mam celu radu mb quart premium. 4ch. zes. ve predu kompa monoblok a woofer. mam takovy dotaz.. kdyz spustim radio a zapnou se zesiky, tak v monobloku cvakne.. predpokladam ze rele, ale jakmile to cvakne, tak ten monoblok dost piska.. co s tim? nevite cim to muze byt? radiem to neni, to mam novy a zkousel jsem i jiny... funkcni je ten monoblok normalne.. jen ten piskot.. je to na reklamaci? kamarad mi rikal ze je to normalni, ze pry po zahrati to presnane.. ja zkousel hrat asi 20 minut ale teda ne nijak extra nahlas a porad to piskalo

o 19.01.2011, 00:04 | Flash
máš mono digital nebo analog?

pač by ti taky mohly pískat kondíky :-(
o 19.01.2011, 00:09 | Flash
zkoušel ses do něj podivat do vnitř?

to pískání normální není a cvakáná taky ne !
o 19.01.2011, 00:10 | Baaaarny
MB Quart Premium PAB1200.1D takze digital.. a co s tim?
o 19.01.2011, 00:12 | Baaaarny
do vnitr jsem se nedival.. radej do toho nelezu.. mam k tomu jeste zaruku. no a to cvaknuti ale nejde z repra.. jen z toho zesu.. ale to jen kdyz se sepne.. tak jendou cvakne.. kamos prave rikal ze je to nejaky rele.. ale ten piskot
o 19.01.2011, 00:21 | Flash
za to nic nedáš jestli je to v záruce tak to hod do krámu že ti to píská

digitál sem neměl takže asi normal ale to pískání když to je v záruce tak do krámu jinak pavel528 ten by ti poradil napis mu meila ale on si toho všimne

pavel by věděl ale to pískání je divný a ted nevim jestli i na digitálech sou kondíky zkus pavla528 nejdřív krám
o 19.01.2011, 00:24 | Baaaarny
ok.. ja to budu zitra jeste zkouset, tak to schvalne natocim a dam to sem. treba jeste nekdo bude mit podobnou zkusenost
o 19.01.2011, 00:25 | Baaaarny
ale jakoze u zesu za 12k sem neco takoveho necekal
o 19.01.2011, 00:30 | endru.ondra
Pokud je novej a v zaruce reklamace.
o 19.01.2011, 00:38 | Flash
však sem to psal třeba se při výrobě něco (vypli proud:-D) a ty to ods....š

reklamace a proč kupuješ nový cože ?
spíš bych šel do GZPA mylim že by si byl spokojený ale nový věci se v autohiifi nevyplatí lepší je jetej a zajetej to samý u subu je lepší rozehranej než novej nemusíš se s.át z rozehráním:-)
o 19.01.2011, 00:45 | mcdodo
Co je na tom něco rozehrávat, až na jeden zesík mám všechny komponenty nový a nemusím pak řešit problémy s tím, že mi někdo nechce vrátit peníze nebo, že mi jeden kanál nehraje. Co je tohle za logiku?
o 19.01.2011, 08:07 | Baaaarny
ja sem nerekl ze je to uplne nove. myslel jsem jako zes v cenove relaci 12k. tento monoblok PAB1200.1D + 4ch MB Quart Premium PAB4100 + kompa mbquart PVI216 + sub. mbquart PWH302 za 18k. vse pul roku jety se zarukou.. ani jsem na tom nepoznal ze to bylo pouzity.. origo zabaleny. jako vse slape jen ten monoblok piska a dotycny od koho to mam rikal ze to pry ty monobloky delaj do zahrati. ze jemu to pry taky piskalo kdyz to mel v aute ale ze jen nez se to zahralo, tak to neresil. tak se prave tady ptam jestli je to opravdu normalni ze ty monobloky do zahrati piskaj, nebo je to na reklamaci.. nebo popripadne nema nekdo zkusenost ze to muze byt zpusobovany necim jinym? dneska na vecer dotahnu jeste video a v tydnu to popripade zaslu na reklamacku
o 19.01.2011, 13:38 | Midnite
rádio?
o 19.01.2011, 13:46 | mr.brain
Midnite: psal že zkoušel jiný, otázka je jaký :)
Barny: kostru, signály jsi zkoušel? jaký ty rádia jsi zkoušel?
o 19.01.2011, 13:48 | Midnite
jj já to celé nečetl :)
o 19.01.2011, 14:32 | Rocco.
me zesiky taky piskaj a sou v poradku.
o 20.01.2011, 00:18 | Baaaarny
no tak jsem to zkousel nahravat, ale nejde to na ty nahravce slyset.. asi moc vysoky ton.. no zkousel jsem to na jednom jvc.. a predvcerejskem mi doslo novy radio alpine cda-117Ri.. a je to uplne to stejny.. kostru a baterii mam v kufru, takze napajeci kabely jsou kratky... nap. mam 35ku dragster.. a signaly taky dragster.. ty cerveny. kostreni mam ke kastli, ale pekne ocisteny.. pozlaceny ocka.. dal jsem si na tom dost zalezet. a jeste mi jde v kufru od baterky 50ka kabel na kostru.. pro jistotu..
o 20.01.2011, 00:19 | Baaaarny
chtel jsem rict zesilovace a baterii mam v kufru:D
o 20.01.2011, 00:20 | Baaaarny
Rocco a to ti dela porad? to ti to nevadi? vzdyt to se neda poslouchat ten piskot to je hrozny.
o 20.01.2011, 01:08 | Baaaarny
prave koukam na zarucak.. mam nejaky takovy katalog.. chruch, hifonics , autotek, mb quart. na zadni strane je razitko a potvrzeny podpis. No vydano je to firmou Maxx Czech Team, s.r.o., tak tam zitra zavolam nebo napisu nekomu na icq, jestli je to na reklamaci, pac me to prerve hudbu a kvuli tomu jsem do toho neinvestoval tolik penez aby mi to piskalo.. to jsem si radej moh nechat ty suntitka dopovany radiem na kazety.. alespon to nepiskalo.. a jako dneska jsem s tim hral dalsich 20 minut a porad to piskalo. zajimavi je ze nekdy to neni tak nahlas nekdy to piska vic.. ale dneska to piskalo teda masakrove. zkusim zitra neco pozkouset.. ale jako vymluvi ze za studena bude piskat... nekoupil jsem si hudbu jen na leto a cekat az se zahreje zesik a prezivat ten hnusnej piskot to teda neee
o 20.01.2011, 08:38 | Rocco.
me piska zes, ne ze mi piska v repro.. a to mi neva, protoze je dost daleko a neni to pak slyset
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3208 sekund.