Navštíveno 3261x

19.01.2011, 19:59 |
Toxxx Dokaze mi niekto poradit ako konecne dostat sumenie z tohoto procaku? Uzemnene to mam dobre. Z radia natiahnutu optiku a cinche ktore vedu do zesakov su tiez ok. Sumia uplne vsetky repra vcetne bassaku. Mam tam naistalovanu verziu 1.5 ale stale to sumi.

19.01.2011, 22:23 |
tiktak | Upraveno: 2011-01-19 22:24:24
Asi nebudes sam, o problemech se sumem, "morseovkou" i piskani pri bezicim alternatoru se pise (venku), nekde jsem cetl i to, ze nekomu rekl prodejce Audisonu, ze je spatne navrzena jeho "krabice" a plastova vlozka nad obvody, ktera je strikana nejakou metalickou barvou, co ma odrusovat pripadne interference a sumy, ale paradoxne je spis pritahuje.
Nicmene co je na tom pravdy nevim, jen jsem to cetl :)
sice je trochu OT ale já mám pasiv a taky mě šumí ve výškách a at tam dám sebe lepší RCA a i rádio jsem skoušel odstínit stejně vnich píská ale už opravdu velice slabě

20.01.2011, 19:30 |
Toxxx tiktak: Altik ani nic take neni pocut. Je to proste iba sumenie jak pri nastartovanom tak aj vypnutom motore.
dragoczskill: Ked som mal 9835R a aktivnu vyhybku tak o neakom sume alebo ruseni neboli ziadne znamky:)

24.02.2011, 18:45 |
Toxxx Dnes som zistil ze ked mam prepojenu HU s procakom cez optiku tak to sumi viac ako ked tam hodim cinch. Kedze 9965 sme posielali do Alpine bol som nuteny tam hodit neaku nahradu a sumenie bolo minimalne. Nechapem to ako to je mozne:( A to som tam cinche hodil cez napajacie kable na "prase".
A zkousel jsi jeste jiny HU od Alpine pres optiku? Jestli to nedela treba prave 9965 ?

24.02.2011, 20:16 |
Toxxx Tiktak: Nie to neni 9965. Robi to aj ked odpojis HU.