Navštíveno 3564x

19.01.2011, 22:47 |
dan22 Mám Morely Tempo6 a 4k zesik. zapojenej do můstku cca 2x200RMS 4ohm. Poslední dobou se mi pomalu ztišuje hlasitost na zesiku a nehraje to výrazně. Taky se mi nadměrně zhřívá zesik. Co umírá?
Tvuj sluch nejspis... :o)
Premer merakem odpor repraku v klidu, mel bys namerit pod 4 ohmy, pokud je to vyrazne min, asi mas mezizavitovej zkrat na kmitacce.
Zkontroluj taky vyhybky, mozna tomu jen moc hulis a pracuje ochrana ve vyhybce.
Co mas za zesik? Tech 200W je realnejch?

19.01.2011, 23:29 |
dan22 Zesík asi určo nemá 200, ale výrobce to uvádí.
Zajímá mě to proto, že bude jiný povoz a jestli neodešli ty kompa o zesik vůbec nejde.
Už neudělám tu blbost abych koupil 4k a napájel kompa a v můstku SW, takže bude 2k na kompa a pak se uvidí.
napis, co mas za zesik a vyzkousej, co to dela, pokud nepojedes v mustku ale jen na dva kanaly. Podle mne asi nemas moc idealni zesik, kterymu se mustek + coud co tomu asi davas nelibi a pracujou nejaky ochrany, pripadne pracuje ochrana na vyhybce. Spis ale zesilovac neukontrolovava Tempa, v mustku se daleko vic zatezuje, klesa DF a tim padem mas ten problem, o kterem pises. A pokud pouzivas featury typu Loudnes, Megabass, 3DBass atd, tak to na otestovani vsechno vypni :)
featury typu Loudnes, Megabass, 3DBass atd
úplně bych to vypnul na stálo..stejně to jen kazí zvuk..jsou to sračky

20.01.2011, 18:04 |
dan22 Loudnes atd nemám, na co. Proměřil jsem kompa dle tappaji a jsou v poho. Asi to opravdu neutáhne zesík. Co by jste mi dopuručili za zesik na Tempa 6, popřípadě solidní kompa bez zesu přímo na Alpinu cda-9886r?
[ Link ] Tenhle je tak nák v cenovej relaci střed mezi na tempa. Jinak dávat kompa přímo na rádiu co sem měl moreli by bylo hodně těžký zvukově