Navštíveno 3010x

Poradíte prosím někdo, jak se na tomhle rádio dostanu do servisního menu, nebo někam, kde můžu zapnout VIDEO OUTPUT? Děkuji moc
pokud ti neběží zadní monitor,tak toto se ve standby režimu nastavuje přímo na displejiv horní liště.Je tam ikonka auta a vedle napsáno FRONT nebo REAR..podle toho jak na to místo klikneš.
jinak je to tak jako vše důležité napsáno v manuálu :-)
No mě trefí jestli je to fakt tohle :) Já myslel že je to na přepínání zvuku, že vepředu chci poslouchat mp3 a vzadu rádio :) Jdu to zkusit... Manuál jsem ted přečetl 4x on-line a nikde nic o video out tam není, nebo jsem blbej :
pro stejný obraz vepředu i vzadu tam musíš mít FRONT
no stará mě nechce pustit dolů, že dává večeri na stůl, tak to do sebe naházím a sletím to zkusit. Dám pak vědět :D
tak funguje... děkuju moc :) no a když bych ted koupil ještě DVB-T tuner, tak jak to zapojím, abych třeba na zadním monitoru a reprách měl tv a na předních mp3 a své pozadí? To už bych chtěl asi moc, co?
to AVHčko myslím nemá DUAL zone...takže tahle funkce nepůjde.Šlo by ale pustit audio a video do stropáku z DVB-T a poslouchat to ve sluchátkách např.Záleží ale na typu stropáku...musí mít 2x A/V vstup.Také samozřejmě by jsi poslal A/V i do AVHčka od DVB-T.
Takhle to mám udělané v autě já..
Ok, děkuju moc. Jestli pojedu někdy Liberec, rád dovezu nějaké vína z Moravy :D Prosimtě ještě poslední otázka: když mám v kufru Hifonics Zeus ZX1214 450w rms/4ohmy a zesik k tomu Hifonics Brutus Bxi 1000D to je asi špatná kombinace, že? Nepřijde mi, že to nějak hraje... Mám to teda ted ve Volvu S60, dřív jsem ho měl v hondě civic na zesiku Crunch MXB 4150i a hrálo to teda jednou tolik.

22.01.2011, 18:20 |
tiktak | Upraveno: 2011-01-22 18:21:57
Nazdarek Volvokamarade :)
Problem je v tom, ze S60tka ma "uzavrenej" a docela dobre vytlumenej kufr a dostat "bass" skrze uzavrenej kufr je docela problem, chce to silnejsi zesilovac ci citlivejsi woofer. Rovnez zalezi na tom, kde tu ZX1214 mas, v jakem typu a velikosti bedny atd.
Takze spousta faktoru, ktere to ovlivnuji, nicmene pokud ho mas v BR bedne, pak bych si troufnul tipnout, ze zesik ho nerozhejba tak, jak by mohl, kdyby byl o pulku silnejsi a taky to, ze se basova slozka nedostane do kabiny. Zkus schvalne otestovat, jak ti to bude hrat, pokud shodis zadni sedacky - pokud to pak bude OK, bude asi potreba posilit zesilovac.
Tohle je obecnej problem sedanu s uzavrenym kufrem, je potreba vetsi vykon wooferu, nez u kombajnu, coupe atd.
A Volvo ma docela dobre "odhlucnenej" kufr, takze pokud je woofer v nem takhle zasitej, plati to, co jsem psal vejs :)
no..asi tak jak píše tiktak
NO čáááu :) jojo,to jsem si taky myslel že to bude tím vytlumeným kufrem. Když jsem to tam ale montoval, tak jsem vůbec netušil že se to nějak dělí na ohmy atd :) Viděl jsem 1x1000w tak říkám to bude stačit :D Klasickej blb no :D No a on si tam ZEUS jen tak dříme a vůbec se nehýbe, jen sem tam na nějakou písničku :) Kurňa, tak ale co na tom zesilovači stojí 8tis? To mělo hejbat se sedačkama :D Je teda fakt, že to nemám ani nastavený, ale i tak když má woofer 450w RMS 4ohmy, tak Brutus kterej udělá 225w na 4ohmy to asi neutáhne...
Asi tak :) nejni watt jako watt, jde o DF, kontrolu a miru zkresleni pri tom :)
A Zeuse jsem vozil taky (byt v kombiku a 10" verzi - ZR10) a jak jsem psal - musi dostat primerene nazrat a zacina dobre hrat az od urciteho stupne zesileni, pri malem vybuzeni je to trosku "mrtvej Homolka" :) a nic se nedeje.
Kdybys nebyl tak zdaleka, pujcim ti na vyzkouseni JL Slash 1000/1v2 nebo PA 2802 do mustku - ty by ti myslim udelali z auta kulnicku na drivi i pres "zazdenej" kufr :)
Ale bohuzel, v konkretnim aute neni nic dogma, v kazdym hraje neco jinak - lepe/hure/skoro vubec a je idealni to odzkouset.
Jsou samozrejme vyzkousene a skoro idealni kombinace zesilovacu a wooferu, nicmene jsou obvykle drahe a stejne nezaruci 100% uspech v kazde instalaci a aute.