Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pioneer AVH P4200

o Navštíveno 3009x o
o 21.01.2011, 20:20 | vlastiiik
Poradíte prosím někdo, jak se na tomhle rádio dostanu do servisního menu, nebo někam, kde můžu zapnout VIDEO OUTPUT? Děkuji moc

o 21.01.2011, 20:23 | AUTOHIFICENTRUM Liberec | Upraveno: 2011-01-21 20:24:29
pokud ti neběží zadní monitor,tak toto se ve standby režimu nastavuje přímo na displejiv horní liště.Je tam ikonka auta a vedle napsáno FRONT nebo REAR..podle toho jak na to místo klikneš.
jinak je to tak jako vše důležité napsáno v manuálu :-)
o 21.01.2011, 20:35 | vlastiiik
No mě trefí jestli je to fakt tohle :) Já myslel že je to na přepínání zvuku, že vepředu chci poslouchat mp3 a vzadu rádio :) Jdu to zkusit... Manuál jsem ted přečetl 4x on-line a nikde nic o video out tam není, nebo jsem blbej :
o 21.01.2011, 20:38 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
pro stejný obraz vepředu i vzadu tam musíš mít FRONT
o 21.01.2011, 20:39 | vlastiiik
no stará mě nechce pustit dolů, že dává večeri na stůl, tak to do sebe naházím a sletím to zkusit. Dám pak vědět :D
o 21.01.2011, 21:24 | vlastiiik
tak funguje... děkuju moc :) no a když bych ted koupil ještě DVB-T tuner, tak jak to zapojím, abych třeba na zadním monitoru a reprách měl tv a na předních mp3 a své pozadí? To už bych chtěl asi moc, co?
o 21.01.2011, 22:52 | AUTOHIFICENTRUM Liberec | Upraveno: 2011-01-21 22:53:32
to AVHčko myslím nemá DUAL zone...takže tahle funkce nepůjde.Šlo by ale pustit audio a video do stropáku z DVB-T a poslouchat to ve sluchátkách např.Záleží ale na typu stropáku...musí mít 2x A/V vstup.Také samozřejmě by jsi poslal A/V i do AVHčka od DVB-T.
Takhle to mám udělané v autě já..
o 22.01.2011, 16:57 | vlastiiik
Ok, děkuju moc. Jestli pojedu někdy Liberec, rád dovezu nějaké vína z Moravy :D Prosimtě ještě poslední otázka: když mám v kufru Hifonics Zeus ZX1214 450w rms/4ohmy a zesik k tomu Hifonics Brutus Bxi 1000D to je asi špatná kombinace, že? Nepřijde mi, že to nějak hraje... Mám to teda ted ve Volvu S60, dřív jsem ho měl v hondě civic na zesiku Crunch MXB 4150i a hrálo to teda jednou tolik.
o 22.01.2011, 18:20 | tiktak | Upraveno: 2011-01-22 18:21:57
Nazdarek Volvokamarade :)
Problem je v tom, ze S60tka ma "uzavrenej" a docela dobre vytlumenej kufr a dostat "bass" skrze uzavrenej kufr je docela problem, chce to silnejsi zesilovac ci citlivejsi woofer. Rovnez zalezi na tom, kde tu ZX1214 mas, v jakem typu a velikosti bedny atd.
Takze spousta faktoru, ktere to ovlivnuji, nicmene pokud ho mas v BR bedne, pak bych si troufnul tipnout, ze zesik ho nerozhejba tak, jak by mohl, kdyby byl o pulku silnejsi a taky to, ze se basova slozka nedostane do kabiny. Zkus schvalne otestovat, jak ti to bude hrat, pokud shodis zadni sedacky - pokud to pak bude OK, bude asi potreba posilit zesilovac.
Tohle je obecnej problem sedanu s uzavrenym kufrem, je potreba vetsi vykon wooferu, nez u kombajnu, coupe atd.
A Volvo ma docela dobre "odhlucnenej" kufr, takze pokud je woofer v nem takhle zasitej, plati to, co jsem psal vejs :)
o 22.01.2011, 19:59 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
no..asi tak jak píše tiktak
o 22.01.2011, 21:08 | vlastiiik
NO čáááu :) jojo,to jsem si taky myslel že to bude tím vytlumeným kufrem. Když jsem to tam ale montoval, tak jsem vůbec netušil že se to nějak dělí na ohmy atd :) Viděl jsem 1x1000w tak říkám to bude stačit :D Klasickej blb no :D No a on si tam ZEUS jen tak dříme a vůbec se nehýbe, jen sem tam na nějakou písničku :) Kurňa, tak ale co na tom zesilovači stojí 8tis? To mělo hejbat se sedačkama :D Je teda fakt, že to nemám ani nastavený, ale i tak když má woofer 450w RMS 4ohmy, tak Brutus kterej udělá 225w na 4ohmy to asi neutáhne...
o 22.01.2011, 21:45 | tiktak
Asi tak :) nejni watt jako watt, jde o DF, kontrolu a miru zkresleni pri tom :)
A Zeuse jsem vozil taky (byt v kombiku a 10" verzi - ZR10) a jak jsem psal - musi dostat primerene nazrat a zacina dobre hrat az od urciteho stupne zesileni, pri malem vybuzeni je to trosku "mrtvej Homolka" :) a nic se nedeje.
Kdybys nebyl tak zdaleka, pujcim ti na vyzkouseni JL Slash 1000/1v2 nebo PA 2802 do mustku - ty by ti myslim udelali z auta kulnicku na drivi i pres "zazdenej" kufr :)
Ale bohuzel, v konkretnim aute neni nic dogma, v kazdym hraje neco jinak - lepe/hure/skoro vubec a je idealni to odzkouset.
Jsou samozrejme vyzkousene a skoro idealni kombinace zesilovacu a wooferu, nicmene jsou obvykle drahe a stejne nezaruci 100% uspech v kazde instalaci a aute.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3107 sekund.