Navštíveno 3030x

pořád nevím jestli mám prodat svůj subwoofer hifonics asx 12bp, zabírá mi celý kufr, ale hraje podle mých představ, mohutné silné basy, které opravdu rozhýbou auto, existuje nejaká náhrada, která zahraje stejně dobře ale nezabere tolik místa?
Udelej si zastavbu jestli chces pouzivat kufr, do boku kufru nebo pod podlahu
[ Link ] hraje mi to paradne ;-) a kufr pouzitelnej, sic dnes bych to udelal trosku jinak a to vyndavaci bednu primo misto rezervy :D
nad necim takovym praveze uvazuji, ale nevim jaky woofer, aby hral podobne tomu co mam ted (jinak auto 3dverovy punto 1995)
bočnice a ani v rezervě to nebude ono. pokud chceš to co ted, tak ty litry budou potřeba.
takze nejaky kompromis mezi mistem v kufru a mohutnymi basy asi neni co?
Origo ozvučnice je origo ozvučnice. Jedině postavit vlastní dle potřeb kufru, ale objemově odobnou. Nebo potom experimentovat.
a nejaky mensi box ktery by mel podobny zvukovy projev by nebyl?
Ještě mě napadlo, co jinej tvar ozvučnice? Takový plitký jako má Audiosystem
[ Link ] Dlouho jsem tento subwoofer měl a v kufru zbylo plno místa..
audioland, to není špatný nápad :)
Konkrétně tento basák jsem měl dlouho a je super, ale ma 4+4 ohmy, to by ti asi nepobral zesilovač, co máš na ten Hifonics.. spíš třeba udělej takovou bednu, tato má 60l a nezabere žádný místo. Měl jsem to v Golfu IV, Passatu a místa dost :)
no tak nakonec to vypada, ze asi ten subwoofer od hifa zůstane doma, dostal jsem zajímavou nabídku na zesilovač, takže asi nebude co řešit