Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada se zesíkem

o Navštíveno 3109x o
o 23.01.2011, 22:22 | hanzy10
Zdravím kluci,mam par otazek ohledně hudby.mam tyto komponenty:zesik [ Link ] a SW [ Link ]
1.potřeboval bych tak nějak správně trochu navést k nastavení zesiku,pač se mi moc nezda ze ten zesik dava nějakych 800rms..slyšel jsem i slabší hudby a ty hrali daleko lepe(kabely35qmm):)
2.ma otazka je: je možné že když točím LPF že se stím stlumuje zesik???GAIN mam dany na max. SUB tak k pulce..a PHASE na 0.
3.radio mam sony repra na radiu...mam tam i nastaveni na SW mezi 75hz 125hz mam to mít vyple???a mam tam i zvlášť hlasitost na sw...ale když ji nemam na max tak to sw pres ten zesik neslyším...jeto špatně??protože kdybychzesiloval vice na radiu tak už by mi nestihali repra napojene na radiu.doufám že je to srozumitelné.děkuji za postřehy:)

o 24.01.2011, 07:58 | mmozga
nechapu k cemu ti je takovy zesik kdyz mas repra na radiu :-) jinak na radiu dej na 75HZ,gain na zesu klidne na plno a lpf nastav + - na 80hz podle poslechu..Phase na 0 to je jasne.. jinak opravdu nevím čím by to mohlo být..
o 24.01.2011, 09:32 | Bladzej
LPF je pásmová propust, čim víc ji šteluješ do leva- ubíráš, tim ti sub míň leze do vyšších frekvencí a pak není tolik výrazně slyšet. Na druhou stranu ho nekurvíš vysokejma frekvencema a dostaneš nad nim lepší konrolu.
Fáze se otáčí, pokud ho dáš košem ven, tedy čelo membrány by "foukalo" do ozvučnice, pokud bys ji neotočil.
Trochu nechápu větu: sub tak v půlce?
Maximální Gain nikde nenastavuj, bys zkurvil sub a zesik šílenym zkreslenim, který bys teda slyšel.
o 24.01.2011, 09:51 | hanzy10
Sub: je subsonic.tam je rozhrani od 10 do 60 tak jsem psal že to mam tak v pulce.
mmonzga:co natom nechápeš???repra ve dveřích hrajou na radio a SW na tom zesiku:)
Bladzej:takze když je tam od 30hz do 300hz a jeto třeba až na maxtěch 300hz,nic se nedeje???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3561 sekund.