Navštíveno 2955x

24.01.2011, 11:36 |
ronny zdravicko panove zajimal by me nazor na tento zesilovac.mam ted bull audio 4.600.papirove by mel byt slabsi ale zajima me jesli je ten esx lepsi zvukove a jestli to je lepsi znacka.diky
ten bull audio ma aspon pro me velmi dobry zvuk,mam ho dlouho naposlouchany na vice radiich a vice hudebnich zanrech a memu uchu sedl dobre,s esx zkusenost nemam ale ma domenka je ze si nepolepsis nebo to bude zhruba nastejno.

24.01.2011, 18:39 |
ronny no mam ho asi rok a jeste i sw bullaudio esw 12.ten esx by mel byt silnejsi a stejne jsem uvazoval o vymene jak subu tak zesu.tak snad jeste nekdo prida sve zkusenosti.ty jsi mel co nebo co mas ted?
mel jsem jak zesilovac tak i subwoofer,ale na subwoofer jsem mel jiny zesik,tento jsem mel na repra.
ESX je rozhodně lepší značka, už tady ty základní modely jsou hodně dobré. V porovnání s tím Bull audiem bude mít malinko větší výkon a lepší zvuk, ale nebude to nějak rapidní. Jesli zvažuješ výměnu, tak zas takový skok to nebude..

26.01.2011, 12:20 |
ronny noo uvazuju ale jak rikam musim prodat bulla a asi do toho pudu.jeste me zajima
[ Link ] tady na teto strance sou merene vykony ze?jak to mam teda chapat kdyz budu mit zapojeny na dvou kanalech mustek tak budu mit 352w rms ale nesmim na ty dva dalsi nic jineho dat ?nebo muzu a vykon zustane v mustku stejny?diky
1 × 353 Watt Kanal 1 + 2 gebrückt an 4 Ohm
2 × 282 Watt Kanal 1 + 2 sowie 3 + 4 gebrückt an 4 Ohm
Pri zatizeni jednoho kanalu 1 a 2 v mustku na 4 ohmy to ma 353W pokud zatizis i 3+4 do mustku tak to bude mit 2x 282W ;-)

27.01.2011, 14:04 |
ronny jj tak sem tomu taky rozumel ale zajimalo me kdyz bych ten 3 a 4ty nezatizil do mustku ale normalne na repro tak taky klesne ten vykon v mustku na 1 a 2kanale ?
jo a jeste me napadla dalsi volba co Harman/Kardon ca470,ktery bude lespi?
Co máš za repra a subík že chceš takhle dávat zesík? Nebylo by lepší třeba koupit 2 kanál na přední repra a do zádu monoblok nebo taky dvou kanál

27.01.2011, 14:40 |
ronny no premyslim ze koupim Rainbow SLX 265 a sub mam zatim bullaudio esw 12 ale asi ho budu ted prodavat.no abych rekl pravdu tak se mi moc nechce jit do dvou zesu
Já bych radši vzal dva. Sice neym co budeš kupovat za subwofer a jaký máš kompa ale kvůli tomu že když budeš měnit sub tak aby sěm dostatek výkonu

27.01.2011, 14:48 |
ronny | Upraveno: 2011-01-27 14:50:52
psal jsem ti jake kompa mam moznost mit a sub sem si rikal ze bych koupil RAINBOW 12" CYCLONE ESW