Navštíveno 3149x

plánujem tento zos na aktív..
myslím, že vo vnútri sú to vlastne dva 2k zosilňovače.
vie mi niekto povedať, či je lepšie zapojiť na ľavú stranu ľavú výšku so stredobasom a na pravú stranu zase pravú výšku so stredobasom alebo radšej dať povedzme na ľavo obe výšky a na pravo oba stredobasy? alebo je to úplne jedno?

25.01.2011, 16:58 |
Diner tak aby jsi mel vzdy v paru pravy+levy stredobas a pravou+levou vysku, tak aby jsi mohl nastavit gain zvlast pro vysky a zvlast pro stredy
ak ti nevadi jednotny gain na stranu, tak to hod lavu vyska + stred spolu,
ak potrebujes nastavit gain na zosiku, tak to 2 vysky spolu a 2 stredy spolu
tiež som myslel, že by bolo lepšie dať komplet ľavú stranu na ľavo a pravú na pravo, len ten gain
na rádiu sa to nedá nejako vyriešiť?
na p88rs?
A není to jedno???
Buď budeš moct měnit jak gain na zesíku, tak hlasitost repra na rádiu, nebo budeš muset mít stejně gain a jenom měnit hlasitost na rádiu...
No jestli to zapojíš dle stran nebo dle typu repro... Na rádiu se to dá řešit... Dá se nastavovat jak hlasitost pro pravý a levý kanál, tak hlasitost pro výšku a středobas zvlášť...
myslel som, že by bolo lepšie dať to podľa strán, tak ako sa pri aktíve zapájajú meniče napr. na dualmono zosiky kvoli lepšej separácii kanálov, len neviem, čo dokážem nastaviť na rádiu.práve čítam manuál k Pio 88rsII a neviem sa z toho vysomáriť.