Navštíveno 3903x

Má někdo praktickou zkušenost s tímto převodníkem?
Jakou? Lze doporučit jeho použití ? nebo raděj ne?
Je to dvou kanál, pokud budeš dělat celí auto a chceš nechat auto rádio tak bych tě doporučil spíš tohle
[ Link ]
Speciálně pro eundur.ondru:
[ Link ] jinak radši bych volil tuto variantu:
[ Link ] Sorry za OT
Bladzej: Už sem se ten odkaz dal :)
Přečet sis ten první, co jsem ti vzkazoval, hm? Ano, nekoukal jsem na ten tvůj.
Hm. I na to jsem se díval. Mě ale stačí jdem pár RCA k procesoru. Procesor už si to rozděluje na výstupy. Mě jde o to, zda je to použitelné v rámci slušné instalace a tedy, co to udělá s kvalitou signálu. Pokud je ten HELIX AFC výrazně kvalitnější, tak je to jasné.
No a jak jsem už napsal - někdo kdo s tím něso dělal by se našel?
POkud budeš připojot k procesoru a dávat do aktivu tak bych radši koupil jiný autorádio

27.01.2011, 15:20 |
Pavel02 | Upraveno: 2011-01-27 15:20:53
ondro. já taky, jenže já to potřebuji dostat k OEM radiu do AUDINY.
Mám v autě AFC a nemůžu si stěžovat, funguje v pohodě, ale jak je známo, já sem hluchej :-) Zeptej se Králíka z Extremu, už jich myslím montovali víc jak dost
Honzo: kdo říká že jsi hluchý ? jak to Ondra odhadl má to jít z procesoru do aktivu a já jsem to takto nidy "nepřeváděl". Králíka zkusím (pokud se semnou bude bavit).
To tvrdím osobně já, že sem hluchej :-) Ne, každopádně ten Helix bylo asi jediny reseni, jak ve napojit na origo navi ve VW, nechtel jsem pouzit jinou jednotku. Osobne sem spokojenej co se tyče zvuku, jediny co mi tak nejak vadi, ze se zapinaji zesiky uz vlastne pri otevreni auta a vypinaji se az po docela dlouhe dobe po necinnosti palubniho napeti

27.01.2011, 15:28 |
Bladzej | Upraveno: 2011-01-27 15:28:52
Nebo ještě optat se Clowna, ten jede v Helixu. Je patner, nebo něco takovýho :)
A v audině nejde vyndat rádio a dát tam nový spíš bych šáhnul fakt po tom druhym

27.01.2011, 17:50 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2011-01-27 17:52:23
Instaloval jsem ho několikrát a určitě by jsi s ním chybu neudělal. Poslední dobou ale raději používám RE-Q, které je i mnohem skladnější a lze ho schovat prakticky kamkoliv. Jsou dvě verze, buď RE-Q pro front+SW, nebo RE-Q5 pro front, rear + SW. V tvém případě by bohatě stačilo RE-Q. Zvukem bych řekl to samé.
[ Link ] Edit: bylo to srovnání AFC vs. RE-Q. Neumím číst.. :-(
jeden techniky dotaz: jak je to se spínacím káblíkem? Mám obavu že z toho rádia v audině nic na spínání nedostanu.
spínaný + musí být snad v každém autě ne?
U autoráia je to v dnešní době řešeno přes can-bus, to se dá samozřejmě obejít. Stačí natáhnout spínané plus z pojistkové skříňky. V případě, že se ptáš na remote, tak ten potom vychází z RE-Q.
Kam se to Afc strká? Do přístrojovky se asi nevejde, nebo jo? To pak vedu signál od rádia až do kufru repro kabelem? Jinak, řeším stejný problém, oem rádio, display v přístrojovce a ovládání na volantu...
AFC a AAC jsou rozdilne veci :-)
pokud sis nevšiml, tak od druhého přispěvku se to debatuje mimo jiné o afc...