Navštíveno 3501x

zdravím, pořídil jsem nový bull audio esw 12, zapojil na zesilovač renegade ren 1100s ale nehrál a ani nehrály kompa... kde se mohla stát chyba? může mi někdo poradit prosím? děkuji moc
nekde chyba v zapojeni projed komplet instalaci a snad uvidis vcem je chyba
Nehraje znamená co? Popis závady asi jako, auto nejede...
Svítí zelená dioda, nebo aspoň protect? Kabely napájecí a signálové máš v pořádku? Průřezy odpovídající? Co za rádio? Správně zapojeno na zesiku? Koukal jsem, že píšou 3a4 kanál na můstek, máš to správně zmůstkovaný. Sice píšou stabilní do 2 ohmů, ale to sou kecy. Tenhle zes je přímotop i na 4ohmy...
sviti zelena dioda..nez jsem zapojil sw, tak vse hralo ok na tom zesiku. radio mam alpine cde 9870r, zmustkovane to mam tak jak je to tam nakresleno.
Když si připojil sub, tak ti začal svítit protect? Snaž se co nejpřesněji popsat situaci. Co si zkoušel, jak bylo zapojeno apod. než to tahat jak z chlupatý ... deky.
Zkus proměřit ohmmetrem sub, jesli je ok. Potom ho samotný napoj na zesik (bez komp). Kdyžtak vyzkoušej i popřepojovat signály.
Třeba ti může fungovat zesik, ale signály máš v prdeli. Nebo právě naopak, že je v piči sub, nebo zesik.
Vyzkoušej co můžeš.
nemam zadnej merak...protect nesviti jen zelena dioda ze je zesik zaplej. je zima venku takk to poradne nemuzu prozkoumat.ale fakt me nejde do hlavy cim by to mohlo byt
Když se nechce, tak to opravdu nepude...
omg, ja se poradim jinde... clovek tady prosi o pomoc a jen se tu docka povyseneckych narazek a arogance! a co jsem tak procital tak je to u kohokoliv kdo tomu nerozumi a zada o radu. ale i tak dekuji, kazda zkusenost dobra
čemu se divíš? závadu popisuješ jako retard, Bladzej se ti snaží poradit a ještě se ti to nelíbí?
a co mam popsat jinak? proste vse hralo jak ma, zapojil jsem sw misto ovalu. normal jsem to zmustkoval tak jak je na zesiku napsano a nehraje ani sw a ani kompa. co mam jinak popsat jako? muzete tohle tema zamcit. ja to nejak poresim bez Vas. neznamena ze kdyz tomu clovek nerozumi ze je hned neco min nez Vy! sbohem
sbohem a šáteček, bude se nám stýskat..

01.02.2011, 13:38 |
Bladzej | Upraveno: 2011-02-01 13:39:57
Ach jo, to se to tu zvrtlo.
Furt tady bekáš, jak ti to nefunguje. Když něco navrhnu, tak ty to musíš negovat, že to prostě nejde, nebo si to nepřečteš vůbec.
To je takovej problém si sehnat ohmmetr? Pokud nevíš co to je, tak ses moh klidně zeptat, nebo použít google. Zjistil bys, že ho třeba máš, ani o tom nevíš, případné si půjčit od známeho, nebo dokonce koupit... Na "pohrání" si s kabelama si absolutně nereagoval...
To že se navážíme do lidí co tomu nerozmí, tak se fakt pleteš, chlapče.
Když příde někdo novej a nikdo ho nezná, tak se k němu chováme slušně. Když ale začne dělat z nás debily, tak mu to dáme sežrat. Buď to pochopí a srovná se, nebo nás opustí a nikomu, pamatuj nikomu, nebude chybět.
Pamatuju tady jednoho člena, nebo se mi vryl do paměti. Když byl nováček tak byl vostrej jak břitva, no moc s tim nepochodil. Změnil se a ani bys nepoznal, že se chovaL jak č**ák.
Není hanba něco nevědět! Základem je slušné chování!
no vsak a ja snad nebyl slusnej? ja to rekl, ze tomu nerozumim. ale konkretne tve reakce mi opravdu prisly jako povysenecke. s kabelama jsem si zatim nehral. nemam garaz a je porad jeste velka zima. to me napadlo pak zkusit si ruzne pohrat s kabelama, jen me spis zarazilo jak je mozny ze z niceho nic nehraji ani kompa. ja tady v Olomouci nemam nikoho kdo by se auto hifi venoval nebo tak neco. kdyby jo, neptam se Vas. A rozhodne nechci byt novacek, kterej je vostrej jako britva :) :) vsak ja se nestydim, ze tomu nerozumim, otevrene to rikam, ze moc nevim, ktera bije :)
midnite: to je skoda...a budes v nejblizsi dobe?

01.02.2011, 17:04 |
CRK Moltician: Je pravda, že tu občas někdo někoho sestřelí, ale tohle nebyl ten případ. Chtěl si poradit a nechtěl si spolupracovat a bez toho ti tady nikdo neporadí... V tvém případě doporučuju věštce :-D
Jako kluci nademnou... Lidi ti tady poradí, ale když to nejde ze tvé strany, tak to nepůjde ani ze strany AHC...
Chce to zkusit, co zesík dělá když je:
- samotný repro na 1+2 kanálu
- samotný repro na 3+4 kanálu
- repro + ovály
- repro zmůstkovaný
- sw samotnej
- sw dohromady
Popis kabelů a klidně i nějaká fotka...
Bez toho, aniž bys popsal, v jakých situacích se to chová, ti poradit nemůžeme...
ok, uz to chapu, hned jak bude troska cas tak si s tim pohraju
zkus si nejdriv pujcit jinej zesik,jestli bude hrat..
kdyz ne,tak zkus se podivat do nastaveni radia,abys mel zapnuty vystup na zesik,u nekterych radii se musi zapnout