Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Subwoofer z domácích 5.1ček do auta?

o Navštíveno 3336x o
o 05.02.2011, 00:13 | trikys
Zdravím, chtěl sem se optat jestli to někdo nezkoušel nebo s tím nemá zkušenosti? Je jasný že by se to muselo upravit na 12V, ale někde jsem slyšel, že to není takový problém. Třeba subwoofer z Genius SW-HF 5.1 5000.

o 05.02.2011, 00:33 | Bladzej
Buďto vyndáš samotnej reproduktor, nebo vyndáš všechny elektro součástky z subwooferový ozvučnice. Tim pádem budeš mít rovnou ozvučnici. Stačí zavést kabely (od zesiku) k repru a hotovo.

Ale je to nesmysl. Nemá cenu se stim patlat, neb výsledek bude stát za kulový.
o 05.02.2011, 09:58 | martin.dusa
Kamarád mi dal basák z těhle Geniusů, s tim že nehraje. Byl tam uplně vypečenej jeden tranzistor, tak jsem prostě vyhodil tu zadní desku přišrouboval na to překližku, místo předního panelu jsem vlepil MDF a výsledek? Když jsem to hodně solil, tak to celkem i dunělo, ale do hraní to mělo rozhodně daleko.. buhví jak je u toho počítanej objem. S tim že bys v autě využil i tu elektroniku bych moc nepočítal, protože v autě kolísá napětí a to by ta elektronika asi dlouho nevydržela, nehledě na to že aby ti to trochu hrálo, musel bys tomu hodně nakládat a dřív nebo pozdějc by něco odešlo. Dneska za pár šlupek kokupíš Bull Audio ESW-12 a zahraje s dobrým zesíkem parádně.
o 07.02.2011, 00:27 | trikys
Já si myslím, že by v autě hrál dobře. stačí když ho poslouchám v místnosti. Na to že má 75W tak sem byl překvapenej. Kolikrát už přišli sousedi, že jim doma rezonujou věci:D Jinak kouknul jsem se na ten subík a nevypadá zle, co ríkáte na tenhle set? a jeho cenu? [ Link ]
o 07.02.2011, 02:21 | el.barto
mel by si s tim srani a ve finale by Te ty veci na predelani vysli jeste draz,nez ten osvedcenej set,s tim nic nezkazis a za Ty penize budes spokojenej,teda jestli to chces jen pro sebe na hrani,ale jestli chces v lete frajerit se stazenejma oknama po meste,tak je to malo:-)
o 07.02.2011, 02:47 | el.barto | Upraveno: 2011-02-07 02:48:24
to uz je lepsi tohle
[ Link ]
o 13.02.2011, 00:05 | trikys
A není ten lepší zesik zbytečný? repro má RMS 200W a ten slabší zesik má 225 RMS což by bylo akorád ne? Když tam dám lepší zesik, konkrétně ten CARPOWER HPB-1502 , kterej má RMS 500W tak by to bylo zbytečný ne? rád si nechám poradit.
o 13.02.2011, 00:15 | endru.ondra
Tak stáhneš gain a radši překrmyt než nedokmyt subík
o 13.02.2011, 11:46 | Bladzej | Upraveno: 2011-02-13 11:48:51
trikys: Sice je to Carpower, ale u týhle řady zesiků totálně neodpovídaji údaje papíru s realitou. To HPB-1502 má snad jen 330Wrms, namísto papírovejch 500Wrms! Někde tu i kolují testy z měření.

Add zesiky. Lepší je vždy mít výkonější zesik než sub. Nejde jenom o watty, ale taky i kvalitu a kontrolu. Velkym zesílením se to postupně vytrácí.

endru.ondra: objetuj pětikilo nějakýmu učiteli češtiny, postačí ZŠ. Aspoň ti to v praxi vysvětlí... Krmit není vyjmenované slovo!
(Tim tě nechci urazit, nebo naštvat, ale ta čeština je fakt příšerná)
o 13.02.2011, 11:59 | CRK
endru.ondra: Není potřeba utrácet, vše je zdarma :-D
[ Link ]
o 13.02.2011, 13:56 | trikys
To Bladzej: Aha tak to potom jo. Mohl bys mi doporučit nějaký co by byl nejlepší pro tento subík? Někde jsem tu četl, že tu někdo prodává i použité zesiky. Klidně bych vzal i použitej.Díky
o 13.02.2011, 14:26 | Bladzej
Jak si vlastně na tom s komponentama. Už máš toho Bulla a k němu scháníš zesik?
Máme tu sekci autohifi bazar, tam je všechno jetý audio ;)
Skus mu napsat: [ Link ] sic má 600Wrms (paírově) na 4ohmy, ale do budoucna postačí, cenově se hejbou kolem 2500,-
o 13.02.2011, 16:14 | trikys
Ještě toho bulla nemám, ale vypadá docela dobře za tu cenu. Tak zatím tak zjišťuju zesik k tomuto bullu a na kolik by mě to celý přišlo. ještě nejsem úplně rozhodlej že toho bulla koupím.
o 15.02.2011, 01:42 | noclue
hovadina bodka
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3404 sekund.