Navštíveno 3336x

Zdravím, chtěl sem se optat jestli to někdo nezkoušel nebo s tím nemá zkušenosti? Je jasný že by se to muselo upravit na 12V, ale někde jsem slyšel, že to není takový problém. Třeba subwoofer z Genius SW-HF 5.1 5000.
Buďto vyndáš samotnej reproduktor, nebo vyndáš všechny elektro součástky z subwooferový ozvučnice. Tim pádem budeš mít rovnou ozvučnici. Stačí zavést kabely (od zesiku) k repru a hotovo.
Ale je to nesmysl. Nemá cenu se stim patlat, neb výsledek bude stát za kulový.
Kamarád mi dal basák z těhle Geniusů, s tim že nehraje. Byl tam uplně vypečenej jeden tranzistor, tak jsem prostě vyhodil tu zadní desku přišrouboval na to překližku, místo předního panelu jsem vlepil MDF a výsledek? Když jsem to hodně solil, tak to celkem i dunělo, ale do hraní to mělo rozhodně daleko.. buhví jak je u toho počítanej objem. S tim že bys v autě využil i tu elektroniku bych moc nepočítal, protože v autě kolísá napětí a to by ta elektronika asi dlouho nevydržela, nehledě na to že aby ti to trochu hrálo, musel bys tomu hodně nakládat a dřív nebo pozdějc by něco odešlo. Dneska za pár šlupek kokupíš Bull Audio ESW-12 a zahraje s dobrým zesíkem parádně.
Já si myslím, že by v autě hrál dobře. stačí když ho poslouchám v místnosti. Na to že má 75W tak sem byl překvapenej. Kolikrát už přišli sousedi, že jim doma rezonujou věci:D Jinak kouknul jsem se na ten subík a nevypadá zle, co ríkáte na tenhle set? a jeho cenu?
[ Link ]
mel by si s tim srani a ve finale by Te ty veci na predelani vysli jeste draz,nez ten osvedcenej set,s tim nic nezkazis a za Ty penize budes spokojenej,teda jestli to chces jen pro sebe na hrani,ale jestli chces v lete frajerit se stazenejma oknama po meste,tak je to malo:-)

07.02.2011, 02:47 |
el.barto | Upraveno: 2011-02-07 02:48:24
A není ten lepší zesik zbytečný? repro má RMS 200W a ten slabší zesik má 225 RMS což by bylo akorád ne? Když tam dám lepší zesik, konkrétně ten CARPOWER HPB-1502 , kterej má RMS 500W tak by to bylo zbytečný ne? rád si nechám poradit.
Tak stáhneš gain a radši překrmyt než nedokmyt subík

13.02.2011, 11:46 |
Bladzej | Upraveno: 2011-02-13 11:48:51
trikys: Sice je to Carpower, ale u týhle řady zesiků totálně neodpovídaji údaje papíru s realitou. To HPB-1502 má snad jen 330Wrms, namísto papírovejch 500Wrms! Někde tu i kolují testy z měření.
Add zesiky. Lepší je vždy mít výkonější zesik než sub. Nejde jenom o watty, ale taky i kvalitu a kontrolu. Velkym zesílením se to postupně vytrácí.
endru.ondra: objetuj pětikilo nějakýmu učiteli češtiny, postačí ZŠ. Aspoň ti to v praxi vysvětlí... Krmit není vyjmenované slovo!
(Tim tě nechci urazit, nebo naštvat, ale ta čeština je fakt příšerná)

13.02.2011, 11:59 |
CRK endru.ondra: Není potřeba utrácet, vše je zdarma :-D
[ Link ]
To Bladzej: Aha tak to potom jo. Mohl bys mi doporučit nějaký co by byl nejlepší pro tento subík? Někde jsem tu četl, že tu někdo prodává i použité zesiky. Klidně bych vzal i použitej.Díky
Jak si vlastně na tom s komponentama. Už máš toho Bulla a k němu scháníš zesik?
Máme tu sekci autohifi bazar, tam je všechno jetý audio ;)
Skus mu napsat:
[ Link ] sic má 600Wrms (paírově) na 4ohmy, ale do budoucna postačí, cenově se hejbou kolem 2500,-
Ještě toho bulla nemám, ale vypadá docela dobře za tu cenu. Tak zatím tak zjišťuju zesik k tomuto bullu a na kolik by mě to celý přišlo. ještě nejsem úplně rozhodlej že toho bulla koupím.