ahojte, riesim otcovi do stareho picassa nejaku rozumnejsiu variantu ozvucenia ako original. Konkretne chcem vymenit radio - jedine poziadavky su zelene podsvietenie a co najlepsi prijem radia. Viem ze starsie pio mavalo d4q tuner, ale neviem ako je to v sucasnosti u najnizsich modelov. konkretne ma vcelku zaujalo toto:
[ Link ] pripadne aj nizsi model, usb je pre otca zbytocnost. alebo potom alpine
[ Link ] ale co som zatial mal alpine radia, ziadne nemalo taky prijem ako pio....mozno sa doba zmenila, neviem...
a co sa tyka repro, napajane len z radia, maximalne nejake mdf osadenie atd. najviac sa mi pacia
[ Link ] mal som ich kedysi davno a hralo to dost dobre, urcite to bude lepsie ako papieraky origo.
a potom este zadne repro - do dvery tusim vojdu len 130mm, ale neviem ci compo alebo coax, asi by som tam dal toto
[ Link ] ale rad si necham poradit, priapadne ak uz niekto riesil muziku do picassa, uvitam nejake rady alebo postrehy.
samozrejme plastovy ramik na neorigo radio uz mam, ovladanie na volan riesit nebudem, zbytocnost...
btw, ak by niekto mal skladom alebo vedel dodat vsetko dokopy, pripadne s nejakou zlavou, urcite sa dohodneme. vdaka