Navštíveno 3289x

06.02.2011, 23:38 |
MaxxT Ahoj,
chtel jsem se zeptat, zda-li nekdo zkousel kvalitu zvuku dostupnych tabletu na trhu? Respektive propojeni AUX vs. origo radio? Diky.

06.02.2011, 23:51 |
Diner Pridam jeste svuj dotaz, predpokladam ze se asi ptas na Androidi tablety. Me by zajimalo, protoze vim, ze se k tabletum da pres USB pripojit kde co, tak jestli nekdo narazil na slusnou externi zvukovku, ktera by pracovala s Androidem(ty vestaveny asi vzhledem k integrovanym predzesilovacum budou cca stejny)?

07.02.2011, 00:03 |
MaxxT presne tak, zajima me predevsim android, co jsem se docetl na netu, tak na zvuk by mel byt asi nejlepsi tento
[ Link ] nebo se dela v desetipalci ale procesor tam bude stejnej.

07.02.2011, 08:04 |
Yawor hlavně nemá smysl kupovat tablet, kterej nemá plánovanou podporu 3.0, nebo si počkat. Já měl od Toshiby Folio 100 a šel hned pryč. Sice Nvidia Tegra2, ale po SW stránce tak nedoladěnou věc jsem dlouho neviděl.
Pro AV je dle mého ideální stav je počkat na tablet s Win + ext USB zvukovku...

07.02.2011, 20:33 |
137 ...my mame odskusany napr.iPad s Alpine a ide to OK, vratane uspokojiveho zvuku...dokonca s BT modelmi ide aj audiostreaming bez problemov a taktiez napr. sme odskusali i internetove radia atd...takze nie AUX-om ale bud BT alebo kablom pre iPad a iPhone mame otestovane dokonca i s novymi modelmi Audiovox a tiez OK...ziadna degradacia zvuku atd...myslim ze v dnesnej dobe to je z tabletov najslusnejsie audio...androidove som mal na pozretie ale kym nie je 3.0 tiez myslim ze treba pockat radsej....