Navštíveno 4016x

08.02.2011, 02:08 |
Jakke Zdravim , chtěl bych se zeptat jestli mi tyhle repráky
[ Link ] budou dobře hrát na tomhle rádiu
[ Link ] co se týče audia tak v tom zatim plavu , takže každou radu uvítám ;)
raději bych volil jinou značku, jak repra, tak hlavně radia. ty udávaný výkony jsou nesmysl. a dobře že ses nejdřív zeptal než kupoval :)
Nerad to pisu, ale souhlas s Dexterem... ale lidi to zkratka chtej a nenechaj si poradit... :-)
Hlavne neni duvod shanet pri pripojeni na autoradio repraky s co nejvetsim vykonem. To radio da tak 20W rms.
Spousta lidi si mylne mysli, ze jim pri poslechu repra zkresluji, protoze nemaji dostatecny vykon, ale problem je vzdy v montazi (hlavne akusticky zkrat).
Kupovat na autoradio repra se 175W rms je jako kupovat gumy s rychlostnim indexem do 300 km/h na Trabanta.
Milane druhá věc je taková, jestli ty reproduktory těch 175W RMS vůbec zvládnout. Osobně o tom dost pochybuju.. :-)
Jinak jako kluci nade mnou..

08.02.2011, 13:24 |
Jakke No mě nešlo ani o ten výkon jako o tu citlivost protože co sem koukal tak repráky s citlivostí 94db už sou na 500w ted nevim jestli max nebo rmx takže když tak doporučte nějaký repráky ,který budou dobře hrát jenom na radio , dík... Eště dotaz to radio jak sem poslal má největší výkon pro repráky , je to pravda nebo to je jenom napsaný ? protože ostatní maj tak 50w,60w
je to tam jenom napsany.Byt tebou tak koupim treba toto JVC
[ Link ] nebo
[ Link ] To mas hnedka tacek usetrenej. Repraky treba tyto hertze
[ Link ] ty ti na radio zahrajou dobre, urcite budou hrat lip nez ty Boss cos posilal ;-)
Jakke: výkon rádia je něco kolem 15-18W :)

08.02.2011, 13:52 |
CRK Koukej jenom na citlivost, jestli maj 50 nebo 500W tě nemusí zajímat. Hlavně tyhle m*dky zvládnou jenom 500 ze svej m*dkovejch zesilovačů. Dáš tam pořádnej zesik a uletěj... A tohle rádio bude mít tak 12-15W...

08.02.2011, 13:52 |
CRK | Upraveno: 2011-02-08 13:52:38
-

08.02.2011, 13:55 |
Jakke ok dík za rady jo ty repráky hrtz vypadaj dobře ;) dík
No ale zrovna u Hertzů bych citlivosti nevěřil.
proč nevěřil? 90db je klasika
Bladzej: sam jsem mel tyto hertze akorat ovaly a myslim, ze se tomu da verit.Zapojil jsem je na originalni kabely co byly v aute a hralo to fakt dobre,pak jsem na ne zapojil JBL GT5, ktery maji mensi citlivost a musel jsem tahat novy kabely:-) bylo to celkem hodne znat
Nevěřil nebylo zrovna přesné slovíčko. Hertz je totiž měří při 2VA, a správně by se mělo měřit při 1VA. Tudíž si citlivost přikrášluje.
Tim samozřejmě tím nenadávám na Hertz...
ano, Hertz udává nepravou citlivost, tedy pravé je zde o 3 dB menší
Kluci,diky, zase dalsi zkusenost :-)
trochu poopravím výše uvedené, Hertz a někteří jiní výrobci udávají citlivost při 2,83V, což má opodstatnění u 8 Ohmových reproduktorů, při 4 Ohm je hodnota citlivosti o 3dB menší, jak píše Midnite..
Na autorádio máme vyzkoušeny tyto komponenty:
[ Link ] S citlivostí jsou na tom stejně jak ty Hertz, jen mají hedvábné 19 mm výšky. Středobas je i na autorádiu pěkně živej. Je to pár kaček navíc, ale určitě se vyplatí..
Pokud chces osvedcenou kvalitu, vybiral bych z techto:
[ Link ] [ Link ] ... nase nejprodavanejsi reproduktory, vsichni spokojeni a temer nulove procento reklamaci. Za sve penize toho nabidnou hodne.
Hertz DSK bych zrovna jako prilis povedene nebral za sve penize...