Navštíveno 3849x

09.02.2011, 19:58 |
Kobík Máte někdo s těmito repro zkušenosti ? jaké jsou po hudební stránce a popřípadě k jakým repro se nechají přirovnat ? díky

je to novinka, tak pochybujem ze ti tu niekto napise skusenosti. su lacnejsie ako donedavna zakladna rada Tempo, takze zvukovo podobne a hlavne menej haklive na zosik a menej nenazrane...

09.02.2011, 23:56 |
Kobík jasisoft : morel tempo se nové pohybují okolo 5k morel maximo můžu sehnat nové se zárukou za 2,5k tak mi jde o to abych nevyhodil zbytečně peníze a kvalita zvuku nikde...to si raději připlatím... ale jak píšeš že zvukově jsou na tom podobně, tak asi sáhnu po levnější variantě... třeba jsem někdo napíše nějakou zkušenost...
Je to celkem novinka, do ČR dorazí první kousky příští týden. Teď budou ještě na lodi :-)
Každopádně dle recenzí na webu by měly hrát velmi dobře a dobrá bude menší náročnost na zesilovač, jak píše jasisoft.
A 2500 je hodně pofidérní cena, zavání to fake zbožím, kterého se (jakožto kopií Morelu) na trhu nachází dost.
to na tom aukru to je nějaká kopie? nebo to je fakt? prodávající prodává třeba i basák RF T2.....

10.02.2011, 13:18 |
Kobík koukal jsem na to aukro a velice slušná nabídka, jenom by mě zajímalo jak píše
Replayman007 : jestli kopie ? že jsou tak levné... ?
asi, ale kopie jak píše
prohifi.cz : první kousky dorazí až příští týden a na aukru je mají asi už nějakou dobu... divé
asi nějací unterwasrmani.... !
Maximo bolo do predaja oficos povolene od 1.2.2011. Cize ked bol na Aukru aj predtym, tak bud su to fake, alebo po vydrazeni trebalo cakat minimum do 1.2.
Jelikož a protože je to polák, kde jsou většina lidí jen vyžírkové a překupničí, tak je to na 99% procent čína!!!! Jak jinak, poláci ani nic jiného nejedou, navíc si to nechávají posílat z číny přímo z jejich e-shopů a většinou mají i poštu zdarma. Stejně jako navigace a jinou elektroniku, být vámi, vyhnu se tomu obloukem. (to stejné jako audiobahn, boss atp.) Ele věřit mi samozřejmě nemusíte, třeba jde jen o čorku, tak pak by bylo vše OK

10.02.2011, 17:25 |
Kobík ještě našel jsem....
Morel Maximo 6 tuninghifishop.sk akce týdne ze 129 na 99 éček...
[ Link ]

10.02.2011, 17:33 |
Kobík nejedná se ozaváděcí cenu nového produktu od Morelu ?

10.02.2011, 17:35 |
Kobík nebo jak píše Driver3 čína jako hrom.....
tuninghifishop.sk je oficial dovozca morel do sk, takze tam by som sa urcite nebal ze je to cina.... 100% original.... a chalani organizuju aj dbdrag na slovensku......