Navštíveno 3426x

Tak se jde předělávat na další sezoonu :) šrot vůz nezměněn. Minulá sezona byla lehce odflaknuta. takže proběhla výměna. komponenty v minulé sezoně Alpine 9886r,kompa emphaser x3t na zesu magnat rx 44, subwofer hifonics asx12bp na zesu mono erthquake phd2 nic netlumeno ovic kable, jen v pulce sezony prechod na hertz ml 5400d a zesik hifonics zx 7500. Nynější instalace Pioneer dex P9R + Pioneer deq p9,kompa Focal K2Power,4kanal Signat ramII mark 2,suobwoer zatim beze zmeny ale pozdeji upgrade, zesik jl audio slash 1000, kabeláž signály AIV colorado, repro kable bud Kicker SW12150,Hollywood PRO SX 12 nebo soundstream neotech, tlumení dvěří + tlumení kufru tak se do toho vrhnu s uživatelem Trueno a přidám foto jak to dopadlo :)
Co to máš za hnusné rádio? :-D
No to víš made in buhvi kde.. chtel sem sencora top high end ale byl na mne moc drahej..:D
takový zesík a takový sw? jej... to bych už koupil aj sw
No hele rozpocet těžce zakrvácel takže sw bude muset čekat než se finančně zalepím :) jinak ještě nějak nemam ani rozmyšleno do čeho jit uvažoval jsem že jl 13w7 ale nevim.
Už si začal? :) Foto, foto :)))
....a jak koukám na profil Lokale tak jsem rád, že se našla další spřízněná duše v kutnohorském kraji :-)
...jinak pěkná sestava
Tak už začni ,a házej foto ,foto!já sem na to taky zvědavej .....:o)
To tomas.v: ty jo ,je tam někdy taky otevřeno v tý vaší dílně ? už jsem se chtěl tolikrát stavit ale vždycky byla brána zavřená ,máte to ještě vůbec pronajatý?
trueno: už je to asi rok passe :-(
Tak dnes sem se vrátil z hor zítra výlet do prahy na high end vystavu home hifi.. v pondělí pro kabeláž a jde se na věc foto nahazím :)