Navštíveno 3186x

Teď mám Hifonics Zxi Zeus 165 a přemýšlím o Audio System X-ion 165. polepším si? poznám to na zvuku a kvalitě?
napis spsis co ti na tech hifech nevyhovuje a jaky je zbytek sestavy
nevím co mi nevyhovuje:) spíš bych chtěl zkusit něco lepšího, jinýho:-)

20.02.2011, 12:25 |
Aegis ty X--ion mám v autě a v Brně pracuji, klidně můžeš poslechnout...

20.02.2011, 13:03 |
Aegis Jinak pro AS mluví i takměr dvojnásobná cenovka a TEST. Jinak nemohu přímo porovnat, protože od Hifonocs jsem měl jen flaty kolem 4tis. Ale ty xiony považuji spíše za SQ kompa a Zeusy jsou spíše orijentované na hlasitost a výkon. Záleží co hledáš....
No že by byly Xiony zrovna na SQ, to bych netvrdil, to spíš HX165SQ
[ Link ] Samozřejmě to poznáš na zvuku, jejich kvalita je zase někde jinde. Taky hodně záleži na tom jaký máš zesilovač a jestli vůbec :) Předpokládám, že ano, pak bych spíše než Xiony doporučil Morel Tempo 6
[ Link ] , dle mého názoru hrají lépe, měl jsem v autě jak ty Xiony tak morely, poslouchám skoro všechno..
zesík mám Eyebrid 4y80, ale koukám po nějakém jiném...třeba phase linear RS4, Opus 150.4, Steg Qm 105.4, Audio System F4 600.
Nebo co říkáte na kompa soundstream VG 6.5 ?
Tak na tomhle zesíku rozdíl moc nepoznáš, doporučil bych nejdřív koupit pořádnej zesík a pak až kompa

23.02.2011, 08:33 |
Aegis Šel bych do toho Opuse, zrovna se tady myslím prodává, sice je to starší kus ale PC byla hodně vysoká(odhad. 25tis.) Já mám RS6 a maximální spokojenost, OPUS jde ještě o něco dál... (RS6 taky prodává někdo pod nickem zeldahifo, nebo tak nějak). A ano, základ je zesík. Ty X--ion mně zahrály až na RS6 velmi slušně, před tím na DLS, SRX3, VR209 ani prd...

23.02.2011, 09:23 |
Aegis Ten je to samé, značka skončila, takže se dá sehnat za dobré peníze a zvuk je super. Určitě ho tady mělo hodně lidí, kteří ti dají dobré reference (třeba Augi). Ale vždy jde o to, zda ti to sedne do sestavy atd atd... Víc ti nepovím...
no uvidím ale možná bych šel do toho RS4, hlavně musím změřit aby se mi vešel do zástavby