Navštíveno 3360x

Co říkáte na tento tlumící materiál? máte s tím někdo zkušenost? stačí tento set na dvoje přední dveře?
HRK 100 DOOR KIT
Pokud chceš kompletně dveře vytlumit, tak ti jedno balení určitě stačit nebude. Je to role s velikostí 20 x 500 cm, plocha tedy 1m2. Pro kompletní vytlumení obou dveří by jsi potřeboval role dvě. Ještě jsem ten materiál neměl v ruce, ale podle specifikace, balení apod., bych řekl, že to bude prakticky to samé, co byl Stinger, takže dobré. Skrz cenu bych ale asi raději šel do Dynamatu.
jj Hollywood= Stinger, takže to bude kvalitní.
ale lepší bude ten Dynamat..ještě uvažuju o Sicadampu a Vibraflexu..
Osobně dělám s Dynamatem a Vibraflexem. Sikadamp je fajn, ale nemám ho moc rád, protože jsem od něj měl celkem dost pořezané ruce. To se ti může stát i u Dynamatu, ale není to taková síla. Na méně přístupná místa ještě Brax.
Velmi dobré zkušenosti z montáží a také v poměru kvalita/cena je STP Silver nebo gold :
[ Link ] Dynamat Xtreme je materiálem a tlouštkou to stejné jak STP Silver akorát že podstatně dražší. Vibraflex je hodně težkej a hůř se s ním pracuje. V zimě i praská. viz foto
Vibraflex

STP GOLD

to je masakr ta vibra..to je tak křehkej když promrzne jo? asi půjdu do STP. kolik toho tak potřebuju na dvoje dveře (přední)
Tak tak. Nevým jak důkladně budeš tlumit, ale ze 4 pláty Silver budou přední dveře velmi dobře vytlumeny -
[ Link ]
Já bych z té vibry nedělal až zas takovou kovbojku. Zrovna předevčírem jsem tlumil vibrou a pokud si to člověk trochu nahřeje, tak se mu toto nestane. Další věc je taková, že se to tlumení stejně řeže na menší kousky, takže prasklinka tohoto charakteru není prakticky žádnou závadou. Pracuje se s tím dobře a rozhodně se ti nestane, že by jsi se pořezal.
Toho STP budeš potřebovat plátů cca 5.
for CRXMen (ahifi): jsem zvědavej, kdo tě "vyjebe" za to "nevým". Tady je to poslední dobou samej češtinář..
něco musím pořídit:-)buď vibra nebo stp
ý í :-) občas to ulýtne :D
5 plátů STP je podle mě zbytečných, 1,5 plátu na vnitřní plech a 2,5 plátu na venkovní.. to mám odzkoušený že pokryje většinu plochy a odtlumí velmi dobře.
ahifi: ten vibraflex nepopraskal tym že bol stočeny, a za studena popraskal?.....predsa je dost tuhy, pri nahriati pochybujem že popraska. Len ma svoju vahu a použil by som ho skor na dbdrag...
který tedy vybrat?
StP Silver nebo Sikadamp ?
db-marek, Vibraflex byl rozmotávaný na prodejně v teple. Kdybych tady měl foták tak ti vyfotím i další jak jsou polámaný a ani nebyly motaný..
Replayman007, je to na tobě, ale STP se ve světě používají od základních až po soutěžní aparatury např na EMMA. Mají v nabídce 13 různých materiálů. STP také v současné době dodáva materiály do vojenské techniky.