Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > co je lepsi-bateriove svorky??

o Navštíveno 5811x o
o 21.02.2011, 19:15 | Jazzy
Ahoj,co je lepsi klasicke ocko ktere prichytim pod sroubek origo svorek baterky,nebo je lepsi pouzit treba toto [ Link ] ?nebo to vyjde nastejno?nebo co uprednostnujete vy?diky za postrehy.

o 21.02.2011, 19:31 | jasisoft
ja pouzivam taketo nieco a trochu to pomohlo blikaniu.... [ Link ]
o 21.02.2011, 19:40 | Toyot'ák
Jazzy:Pozor ,chce to zkusit,zrovna to co máš na linku mělo na mínusu malou díru a nešlo na baterku Banner 74 Ah.Moje zkušenost,ta origo v autě seděla.
o 21.02.2011, 20:37 | ivls
já upřednostnuji očko na konci kabelu a přišroubovat - u origo baterie nemusím ničit origo kabely a drří to hodně dobře

u druhé baterie kupuji svorku se závitem a kabely přichytávám očkem přes šroub

foto k příspěvku  od ivls

o 21.02.2011, 20:38 | ivls

foto k příspěvku  od ivls

o 21.02.2011, 20:39 | rover (WoodTech)
Po zkušenostech z kdečím souhlasím s Ivlsem
o 21.02.2011, 20:46 | jasisoft | Upraveno: 2011-02-21 20:47:38
Toyoťak: mam tie svorky aj plus a minus a boli jedny z mala, ktore umoznuju 3x50wmm kabel. respektive u mna treba 2x50qmm a 1x mensia dierka (pouzil som dodanu redukciu) na 2x10mm seriove plus. Mam to na optime yellow a nemal som problem s malou dierou alebo nieco podobne. za 30€ aj s postovnym podla mna vyborne svorky. objednaval som plusovu aj minusovu...

musel som riesit vymenu svoriek lebo som asi moc silny a origo svorka mi praskla pri utahovani takze som hned objednal a bolo....
o 21.02.2011, 22:26 | Toyot'ák
Nepotřebuji si vymýšlet,můžu to nafotit tak aby bylo vidět obroušený jak kontakt na baterce tak vnitřek svorky ,šla nasadit při použití poměrně velké síly a kroucení asi do půlky.
o 21.02.2011, 23:13 | hifim@ni@k
Měl jsem kdysi svorky Dexon a nešla nasadit ani jedna. Evidentně to bylo pouze asi jen odvrtané a zapomněli to vystružit kuželovým výstružníkem. Třeba to bylo podobné...

Nejlepší svorky co jsem zatím měl, jsou rozhodně Audison Connection. Při použití dutinek drží bez problému.
o 22.02.2011, 00:03 | kucik | Upraveno: 2011-02-22 00:04:23
Tu AIV mám taky a taky mi nešla nasadit. Musel jsem si roztáhnout a taky trochu ořezat kontakt baterky,abych to nasadil. Baterka Varta
o 22.02.2011, 02:15 | jasisoft
neviem, tak som asi mal stastie.... ale uz som sa stretol s kopou svoriek, ktore fakt nesedeli, bud mali velku dieru a nesla dotiahnut, alebo opacne....
o 22.02.2011, 08:03 | CarMedia.cz
kucik: to jsi musel mit buď fakt smůlu na kus, nebo jsi tuto svorku rval na plusový terminál. Tato svorka je minusová, proto ji na plus nedáš. Osobně jsem jich při montáži použil už minimálně tak 30ks a nikdy jsem neměl jediný problém. Kdyby někdo chtěl zajímavé svorky, tak v blízké budoucnosti budeme mít svorky od Streetwires. Hodně dobré svorky, kde je i modifikace rovnou s pojistkou, takže nemusíš řezat kabel a dávat další člen. Když tak na ně mrkni, už jsem je tu měl na testík a lepší svorky jsem v ruce nedržel. Tady ofiko web.. [ Link ]
o 23.02.2011, 09:08 | Mr.pitr
Revilohifi.cz: tak ty svorky jsou pěkné,kolik se bude pohybovat cena?
o 23.02.2011, 09:18 | MaxxT
z osobni zkusenosti mam nejradsi tuhle bateriovou svorku

[ Link ]

je vyborna, spickove se pripevni kabel a dotahne se.. a jak pise jirka, musi si clovek dat pozor co objedna, protoze plusova a minusova svorka samozrejme je jina a tudiz nemusi sedet, kdyz se objedna dobre, sedi vzdy v poradku.
o 23.02.2011, 12:22 | CarMedia.cz | Upraveno: 2011-02-23 12:25:35
Mr.pitr: ceny ještě nemám vykalkulované ale bude to takový cenový průměr. Nejdražší budou ty s pojistkama, ale zas člověk bude šetřit na pojistkovém pouzdře a nebude muset štípat kabely, takže to nakonec vyjde hodně zajímavě..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3083 sekund.