Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > vyska hraje velmi slabe-Kicx ICQ 694

o Navštíveno 2726x o
o 24.02.2011, 12:15 | Jazzy
Ahoj,dlouhou dobu jsem rozehraval a vcera jsem to teprve dal vice nahlas a vsiml jsem si ze u jednoho ovalu hraje vyska velmi slabe,skoro ani vubec,nevim co se mohlo stat,nechrci nesmrdi(ze by byla vypalena).nemel nekdo podobny problem?diky

o 24.02.2011, 12:34 | endru.ondra
skus prohodit repráky, skontroluj kabeli a nastavení rádia zesilovače. Je možný že je někde chyba v repro
o 24.02.2011, 13:01 | prohifi.cz
Zkus je prehodit mezi sebou, jestli se problem nevyresi (predpokladam, ze ne).

Pokud byly zakoupene v CR, tak je posli na reklamaci k nam spolu s kopii nakupni faktury a vse hned vyresime. Stat se to muze, ikdyz tento model jsme tusim jeste nikdy nereklamovali. Vadny kus se ale muze objevit vzdy... vymenime obratem za nove zbozi.
o 24.02.2011, 13:29 | Jazzy | Upraveno: 2011-02-24 13:30:09
prohifi.cz: ahoj,jak myslis mezi sebou?Jinak ano byly zakoupeny v CR dne 2.9 2010,ale bohuzel jsem je nekupoval u vas v obchode,ale v obchode fancarhifi,do ktere jsem uz psal,ale zatim bez odezvy.
o 24.02.2011, 18:49 | Diner
Jen tak me nahodou napadlo, jestli nemas na danem kanale na zesilovaci zapnuty LPF? Nepises co mas za zes, ani jak to mas zapojeny. Pripadne treba nejaka fotka instalace by nebyla spatna. Nabidka prohifi je ale fer;-)
o 24.02.2011, 19:11 | Jazzy
uz jsem dostal odpoved od fancarhifi a pise ze by to s nejvetsi pravdepodobnosti mohl byt jen kondenzator,sice se na tento druh ,,zavady´´reklamace nevstahuje,ale to me ani nevadi,ten kondik bych si nechal vymenit,to asi nebude nejaka draha zalezitost ne?
o 24.02.2011, 19:23 | Diner
Nevztahuje?To bych rad videl ty zarucni podminky:-)
o 24.02.2011, 20:34 | prohifi.cz | Upraveno: 2011-02-24 20:37:28
2 Jazzy: myslel jsem vyloucit problem v kabelazi, tj. misto praveho reproduktoru dat levy a obracene. Sice je to velmi malo pravdepodobne, ale pro jistotu bych to udelal.

Pokud to slo od fancarhifi, tak je potreba to resit primo s nim. To neslo pres nas, takze bohuzel nemuzeme slouzit, jinak bychom Ti vymenili obratem zbozi za nove... mame ten pristup trosku jiny :-)

Pokud jsi tyto reproduktory nijak nepretezoval a mel jsi je spravne namontovane, tak se na ne samozrejme zaruka vztahuje, at je to membrana, magnet, sroubek, mrizka nebo kondenzator. Napsat, ze se reklamace nevztahuje na kondenzator je uplna hloupost a snazi se Te zbavit, tak se nedej.

Toto dat na COI, tak se budou divit. To si slusny prodejce nikdy nemuze dovolit. Priste lepe vybirej, kde nakupujes.

Posli jim ty reproduktory na reklamaci spolu s kopii porizovaciho dokladu a popisem zavady. Urcite nikde nic sam nemen nebo prijdes o zaruku svou vinou. A dobre si uschovej potvrzeni z posty o tom, ze jsi jim tuto zasilku odeslal.
o 25.02.2011, 13:00 | Jazzy
prohifi-reproduktory jsou samozrejme spravne namontovane,nejsou to me prvni a predtim nebyl zadny problem,takze to vidim pouze na spatny kousek.Jinak pokud tedy myslite ze by to mel na zaruku vzit tak tam jeste napisi a uvidim dalsi vyjadreni,nebo chcete sem napsat co je napsano v zarucaku?
o 25.02.2011, 14:10 | endru.ondra
Napiš mu eště jednou a kdypa se přeci jen pán cukal, tak napiš je dobrý si zjistit co píše v reklamaci přímo kicx a pak mu to poslat i případně to dát na COI
o 25.02.2011, 14:21 | prohifi.cz | Upraveno: 2011-02-25 14:25:58
2 Jazzy: jestli jsem to spravne pochopil, tak jsi to s nimi zatim resil pouze emailem?

Pokud je to tak, prestan si s nimi dopisovat a to zbozi jim posli na reklamaci spolu s tou kopii porizovaciho dokladu (urcite ne original - nemel bys nic v ruce!) a popisem zavady.

A ted jake jsou ci povinnosti?
Povinnosti prodejce je se k reklamaci vyjadrit do 30 dnu ode nasledujiciho po dni prijeti zbozi do reklamace, tj. pokud jim to prijde treba v pondeli, od utery se pocita 30denni lhuta. Do te doby Ti museji vratit vyreklamovane nebo nevyreklamovane zbozi spolu s vyjadrenim k reklamaci. Tj. pokud to vymeni za nove zbozi, tak OK. Pokud reklamaci neuznaji, musi Ti tam napsat duvod. To je jejich zakonna povinnost (vyjadreni k reklamaci). Zkratka nemuzou ti to jen tak poslat zpet a do telefonu Ti rict, ze to neberou.

Tady ale pro zmenu malicko vice pomaha zakon (zcela vyjimecne) prodejcum. To, zda reklamaci uznavaji, si muze prodejce obhajit sam, tj. nemusi to resit zadny specializovany servis, ale opravnenost reklamace si muze posoudit sam prodejce. Pokud ti napisou, ze reklamaci neuznavaji, ze jsi to mel spatne zapojene, tak mas problem a jediny zpusob obrany je soudni spor, kde by se musel vyjadrit soudni znalec v oboru.
Pokud by se Ti zbozi vratilo nevyreklamovane bez vyjadreni k reklamaci, pak je to ukol pro COI, kdy jim pouze napises a oni jsou povinni vse prosetrit a podat Ti informace o vysledku rizeni. Nereknou Ti, jakou pokutu treba prodejci udelili, ale zjistis, ze mu nejakou dali, pripadne ze Tva stiznost byla neopravnena.

Pokud by ale toto udelali a tys vse zverejnil, tak si udelaji takove problemy, ze uz si moc neskrtnou. Udelat si dobre jmeno trva hodne dlouho, ale zkazit si jej muze firma za 5 minut na hodne dlouhou dobu.

Tj. nedopisuj si s nikym, vem zbozi a posli jej k nim jak jsem Ti psal. Pokud by Ti zaruku neuznali, dej sem scan jejich vyjadreni, at si muze kazdy sam udelat predstavu, kdo ma pravdu.

Ufff, snad to takto staci a pomuze :-)
o 25.02.2011, 15:54 | Jazzy
prohifi:ano resil jsem to zatim jen emailem,jinak super,diky moc za cene rady,a udelam to jak pises!jsi ferovy a to mam rad,takze aspon vim kde priste nakupovat!! A kdyz se dozvim neco noveho,dam sem vedet.jeste jednou dekuji.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3603 sekund.