Navštíveno 3466x

24.02.2011, 12:45 |
bow Zdravíčko jak výkonný zesilovač k tomu to SW?
[ Link ] Přemýšlel jsem kolem 300-400W RMS
To s tim ani nehne...
slušna 1kW na 4ohmy nebude levná.
Sub už máš, nebo jen vybíráš?
rekl bych ze od 800w rms vejs

24.02.2011, 12:54 |
bow SE mi zdá až zbytečně mooc, abych ho omylem nepřekouřil. Jinak jsem limitován serii Zeus, jelikož chci mít hudbu od jedné značky a série. Takže asi toto je nejlepší volba a dát do do můstku
[ Link ] popř toto:
[ Link ] SW mám v autě

24.02.2011, 12:58 |
bow Teď tam mám toto: Raveland XCA 700 na normální jízdu to mlátí i pěkně, ale na srazy ten SW nevyužiju jinak výkon má kolem 100W+-. Ohledně peněz mi je jasné, že to nebude za hubičku. Ale z té serie připadají vhodné asi jenom tyto 2 co jsem sem dal odkaz :-)
Monoblok, je monoblok...
Dneska nemam moc sil psát, radit, lámat apod. ZXi9002 prozatim postačí, ale sub snese víc, nemusíŠ se bát odkouření.
Raveland, LoL. To dej na aukro, tam ti lidi urvou blahem ruce. (každý nějak začínal, chápu)

24.02.2011, 13:03 |
bow Tak já kupoval rádio za 5000 pak pŘední a zadní repra taky od zeuse, hrál jsem na JBL sub za 1400 tak jsem byl rád, když mi kamarád pučil ten zesík abych duněl. Pak ten zes a jbl pude k němu do auta. Jj já vím, že monoblok je lepší, ale jsem blázen a chci to mít vše v 1 serii. Dobrá tak půjdu do té 9002. Bude to mlátiti až až si myslím kord ve Felicii. Díky chlapy

24.02.2011, 13:07 |
bow Ještě dotaz. Asi budu muset mít na tyto repra:
[ Link ] [ Link ] zesilovač, jelikož to rádio neutáhne a sw to přeřve, že?
Tak tam dát 4*100 či 4*75W? Kabely už mám teď tahané 2,5mm2 tak se nebojím a napájecí to je to nejmenší :-)
Když máš sub, tak vyhoď ovály, zbytečně se ti budou tlouct se subem.
Pokud máš silnější zesik, nic se neděje, naopak. Gain/level se dá sáhnout vždy.

24.02.2011, 13:18 |
bow Já dělám tvarované plato tak by to mohlo být OK a do oválů půjdou středy a výšky, ono si to rádio rozdělí
Budeš tam mít akustický zkrat. Ať uděláš plato jak koliv, vždycky tam bude.
souhlas s Bladžejem. Jedině bys musel oválům udělat ozvučnici...a zdá se mi to zbytečné. Radši bych ovály prodal

25.02.2011, 18:08 |
audioland.cz | Upraveno: 2011-02-25 18:09:26
Na tento basák ti rozhodně nebude stačit 400W RMS, ale ideálně tak dvojnásob. Monoblok je v tomto případě nesmysl, protože 800W RMS na 4 ohmy, to bylo zbytečně drahé. Ideální volbou je tady 2-kanál, od Hifa nejlépe ZXI9002
[ Link ] Pokud se ti nechce utrácet za zesilovač, pak nemá vůbec smysl kupovat ten basák. Když ho nenakrmíš, nebude hrát a jsou to vyhozená peníze. Jinak na ty ovály bych se taky vykašlal..
Prvotřídní monoblok třídy D (digitální monoblok) s vákonem 800W RMS psaným, 875W RMS naměřeným dle CEA certifikace.
[ Link ]
nic proti Hifu,
ale tohle je snad nejhorsi sub co udelali,podle mne je tech 400W na nej akorat,protoze snad vsichni co si ho koupily a krmily poradne ho odkourily,teda u nas presne 6 kousku,3 z toho odesly behem mesice a krmeny byli 700w,1 byl dual BP tem byl na BXi 6000d a kdyz jsem ho mel vyndanej,tak vazil snad jen 3kg....
jako hraje pekne,ale ja bych ho nechtel,to radsi OLM