Navštíveno 3161x

Ahoj, chtěl bych si postavit ozvučnici už mám všechno spočítané rozměry už taky mám akorat mě zajíma jestli bdue vadit když to udělam místo MDF z dřevotřísky o tl.22mm ta mi doma zbyla a nechce se mi kupovat MDF desku. Předem díky za odpovědi
Ja jsem si minulej rok delal taky ozvucnici z drevotrisky pro helixa a hralo to hodne dobre,myslim ze to nevadi, ale nevim, musel bys to porovnat vedle sebe.ale podle me to nevadi.
Mě jde hlavně o to jestli se ta dřevotříska nerozpadne nebo se třeba nevytrhají vruty... nobo tak něco přece jen MDF je pevnější.
kdyz to udelas z 22mm tak se ti to urcite nerozpadne pokud to kvalitne prisroubujes ;-)
dřevotříska nevadí. Ona i MDF není úplně ideální, ale na to přijdeš časem
...dřevo je dřevo :-)
Pokud ti nejde vyhradne o soutež, tak te naka strata (dB) zajimat nemusi. Pro normal poslech stací i drevotriska. Zvukove to nepoznas. MDF je papir... Hlavne pokud budes delat basreflex, tak dbej na to, aby byl ZAOBLEN OBOUSTRANE tady muzes vsecko zk.ur.vit Protože to pak bude kaslat a delat pazvuky misto basu....
Co mas za repro a zesik ??? Jen pro info.. Je tu celkem dost lidi co vypocitaj na miru podle auta cim to budes honit atp...
Pokud mas pochybnosti, udelej v ozvucnici vyztuhy. Ona je casto pevnejsi 16 mm ozvucnice s vyztuhami nez 22 mm ozvucnice bez vyztuh.
Ok díky za rady. Udělám to z tý 22 a dám tam i výztuhy :)