Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada ozvučnice

o Navštíveno 3161x o
o 25.02.2011, 11:27 | burak007
Ahoj, chtěl bych si postavit ozvučnici už mám všechno spočítané rozměry už taky mám akorat mě zajíma jestli bdue vadit když to udělam místo MDF z dřevotřísky o tl.22mm ta mi doma zbyla a nechce se mi kupovat MDF desku. Předem díky za odpovědi

o 25.02.2011, 12:05 | Butmen
Ja jsem si minulej rok delal taky ozvucnici z drevotrisky pro helixa a hralo to hodne dobre,myslim ze to nevadi, ale nevim, musel bys to porovnat vedle sebe.ale podle me to nevadi.
o 25.02.2011, 12:07 | burak007
Mě jde hlavně o to jestli se ta dřevotříska nerozpadne nebo se třeba nevytrhají vruty... nobo tak něco přece jen MDF je pevnější.
o 25.02.2011, 12:36 | Butmen
kdyz to udelas z 22mm tak se ti to urcite nerozpadne pokud to kvalitne prisroubujes ;-)
o 25.02.2011, 14:03 | tomas.V
dřevotříska nevadí. Ona i MDF není úplně ideální, ale na to přijdeš časem

...dřevo je dřevo :-)
o 25.02.2011, 14:12 | luda551
Pokud ti nejde vyhradne o soutež, tak te naka strata (dB) zajimat nemusi. Pro normal poslech stací i drevotriska. Zvukove to nepoznas. MDF je papir... Hlavne pokud budes delat basreflex, tak dbej na to, aby byl ZAOBLEN OBOUSTRANE tady muzes vsecko zk.ur.vit Protože to pak bude kaslat a delat pazvuky misto basu....

Co mas za repro a zesik ??? Jen pro info.. Je tu celkem dost lidi co vypocitaj na miru podle auta cim to budes honit atp...
o 25.02.2011, 14:29 | prohifi.cz
Pokud mas pochybnosti, udelej v ozvucnici vyztuhy. Ona je casto pevnejsi 16 mm ozvucnice s vyztuhami nez 22 mm ozvucnice bez vyztuh.
o 25.02.2011, 18:16 | burak007
Ok díky za rady. Udělám to z tý 22 a dám tam i výztuhy :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3136 sekund.