Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Manual pro Magnat

o Navštíveno 4651x o
o 25.02.2011, 20:45 | milante
Dobrý den, můžete mě poradit kde sehnat manual k zesilovači Magnat Classic Rapbull 360 ? Děkuji

o 26.02.2011, 09:57 | Seat Power
myslim si ze to tezko sezenes,ale kcemu ho vubec potrebujes?
o 26.02.2011, 18:29 | milante
Mám to takhle zapojeny ,ale přes zesík mám přední repro.
Když chci nastavit fad na rádiu tzn. dám přední naplno, tak zadní nehrají,to je správně, ale když to udělám obráceně tak nehraje nic. Nevim jestli jsem někde neudělal chybu nebo je to normální.

foto k příspěvku  od milante

o 28.02.2011, 07:07 | bow
Nečekně, pokud máš 1 pár RCA tak to bude asi výstup předních repráků. Myslím, že pointu si domyslíš proč to nefunguje.... A pokud zadní nejsou slyšet či jsou nahlas tak si pohraj se vstupní citlivostí na zesu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3156 sekund.